NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

X-Socks op Marathon Sport Expo Rotterdam

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt voor de 43ste keer de Marathon Sport Expo in Rotterdam plaats. Deze geweldige beurs vormt het bruisende begin van de NN Marathon Rotterdam en het team van TCK is er bij!

De Sport Expo biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent of gewoon van een gezonde levensstijl houdt, de beurs heeft voor ieder wat wils.

Customer Service medewerker (32-40 uur)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je. Binnen ons Customer Service Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Customer Service Medewerker (32 – 40 uur).

Bij onze afdeling customer service kunnen klanten (B2B) en consumenten (D2C) terecht met alle vragen over orders, voorraden, retouren en reparaties. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij TCK met een geavanceerd CRM-systeem, waardoor alle medewerkers beschikken over alle relevante informatie.

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Ons gloednieuwe corporate magazine ligt bij de drukker!

Binnenkort zal ons splinternieuwe corporate magazine TCK NeXT4 in jullie handen zijn! In dit magazine geven we een update over de laatste ontwikkelingen binnen TCK. De focus ligt op ons meest recente initiatief waar wij enorm trots op zijn: TCK Custom Studio! Lees in het magazine alles over het concept van deze service, hoe het functioneert en welke de voordelen het biedt aan onze klanten!

Gedeelde liefde voor de natuur

Alle wintersporters hebben een gemeenschappelijke liefde: de natuur. Tegelijkertijd heeft de wintersport meer te lijden onder de toenemende vervuiling van natuur en milieu dan welke andere sport dan ook. Daarom zijn duurzaamheid en het behoud van hulpbronnen belangrijke thema’s bij Marker. Wat Marker hiermee doet, lees je hieronder.

Lees meer...

Sidas zichtbaar op Sportzorg.nl

Al meer dan 40 jaar is Sidas een toonaangevend merk voor 100% aanpasbare inlegzolen voor diverse sporten en dagelijks gebruik, footcare producten, sokken en bootfitting. Sidas is dé expert op het gebied van het verhogen van comfort en prestaties voor elke voet, in elke sport, elke dag. Sportzorg.nl informeert haar bezoekers met ingang van voorjaar 2023 onder andere over het voorkomen van blaren en de voordelen van een voetanalyse. Hieronder vertellen we je meer over Sportzorg.nl en de samenwerking met Sidas.

Lees meer...

Nieuw van Tecnica: De Zero G Peak Tourskischoen

De gloednieuwe Zero G peak collectie van Tecnica verlegt de grenzen van wat een lichtgewicht tourskischoen kan doen. Het is dan ook niet voor niets dat het Italiaanse magazine 'Skialper' recent de Zero G Peak heeft verkozen tot dé skischoen van het jaar.

‘Born from Tecnica’s fit-and performance- first ethos’, is de Zero G Peak een lichtgewicht tourskischoen die maximale prestaties levert bij iedere afdaling. Dankzij het minimale gewicht en het uitstekende pascomfort biedt deze tourskischoen ook unieke voordelen bij elke beklimming.

Lees meer...

LEKI is jouw wind in de rug

LEKI is jouw wind in de rug op weg naar topprestaties en geweldige, onvergetelijke momenten in de natuur. Of het nu gaat om skiën, langlaufen, hiking of trailrunning, wat je ook doet, op LEKI kun je vertrouwen. In een prachtige video van het merk komen onder andere bergbeklimmer Reinhold Messner, olympisch kampioene Mikaela Shiffrin, olympisch kampioen Johannes Klaebo en Hardrock 100 kampioene Sabrina Stanley, maar ook auteur Mirna Valerio, aan het woord over wat LEKI voor hen betekent. Klik op de afbeelding hierboven en geniet van deze mooie video!

Lees meer...

Repareren is beter dan weggooien

Kwaliteit, een lange levensduur en duurzaamheid zijn de hoogste prioriteiten voor deuter, dé expert op het gebied van rugzakken en slaapzakken. Maar wat gebeurt er als er iets kapot gaat aan je rugzak of slaapzak? Voor deuter is het duidelijk dat repareren beter is dan weggooien. Het merk voert al meer dan 120 jaar speciale reparaties uit. Naast het opnaaien van patches, het vervangen van ritsen en het aannaaien van banden voert de reparatieafdeling van deuter ook specifieke wensen van klanten uit. Hierdoor verlengen ze de levensduur van hun producten en krijgen rugzakken en slaapzakken een tweede leven.

Lees meer...

Wist je dat…ook je rugzak onderhoud nodig heeft?

Je outdoorkleding was je regelmatig en ook je bergschoenen krijgen geregeld een poetsbeurt, toch? Maar, ook je rugzak heeft van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Benni en Paul, de experts van Ortovox op het gebied van Repair & Care, geven je een aantal handige tips. Hieronder hebben we de tips voor je samengevat, de volledige video kun je via de link onderaan dit bericht bekijken.

Lees meer...

Omdat we maar één aarde hebben

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

Lees meer...

Benieuwd naar de duurzame sokken van Injinji?

Met trots presenteert Injinji de nieuwe Everyday Upcycled collectie met sokken die zijn gemaakt van gerecycled katoen en plastic flessen. Het productieproces van elke sok bespaart water, vermindert de uitstoot van CO2 en zet textielafval om in comfortabele, milieuvriendelijke textielvezels. Met de Everyday Upcycled heeft Injinji een sok ontworpen die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar die tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseert en de hoeveelheid afval vermindert.

Lees meer...

LOWA leeft met en van de natuur

LOWA gaat zorgvuldig om met hulpbronnen en waar mogelijk gaat het merk zelfs verder dan de wettelijke vereisten, om zo het milieu en de gezondheid van medewerkers en klanten te beschermen. De materialen en apparaten, die qua vorm en functie geschikt zijn voor speciale, soms zeer veeleisende gebruiksomstandigheden, moeten niet alleen duurzaam en robuust zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu en de gezondheid. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het eindproduct, ook de productie moet plaatsvinden onder eerlijke en milieuvriendelijke omstandigheden. Op het gebied van duurzaam ondernemen heeft LOWA verschillende maatregelen genomen, waar je hieronder alles over kunt lezen.

Lees meer...

Je materiaal tijdens een bergtour repareren?

Tijdens een bergtour is een EHBO kit natuurlijk onmisbaar, zodat je (kleine) verwondingen kunt behandelen. Maar, wat doe je als er iets aan je materiaal kapotgaat? Benni en Paul van Ortovox geven je een aantal handige tips! Bekijk de video via de link onderaan dit bericht.

Lees meer...