Nieuws

Succesvolle Fiets en Wandelbeurs voor ORTLIEB

Het laatste weekend van februari stond voor ORTLIEB in het teken van de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Met 26.594 bezoekers in totaal mag deze editie van de beurs met recht een groot succes worden genoemd. Na een aantal jaar zonder beurs bleek afgelopen weekend maar weer hoe populair wandelen en fietsen is. Op onze stand konden bezoekers niet alleen diverse ORTLIEB tassen van dichtbij bekijken, ze konden ook terecht voor advies, informatie over de producten én mooie aanbiedingen.

Lees meer...

Nog meer comfort voor actieve dagen in de bergen

Of je nu een dagtocht gaat maken, een meerdaagse tocht door de Alpen of een uitdagende klettersteig, de nieuwe Trail collectie van deuter is net zo divers als het aantal activiteiten dat je in de bergen kunt doen. Voor zomer 2023 zijn deze allround, functionele rugzakken volledig vernieuwd en verkrijgbaar in nieuwe, frisse kleuren en diverse maten. Pak je deuter Trail rugzak en ga op pad, de bergen wachten op je…

Lees meer...

Eerste waterdichte MTB rugzak van deuter

Iedereen kan mountainbiken in heerlijk fietsweer, maar de échte mountainbikers gaan in elk weertype naar buiten. Een beetje modder of regen houdt ze echt niet tegen. Maar, laten we eerlijk zijn, zelfs mooi weer fietsers kunnen te maken krijgen met een onverwachte regenbui. De Plamort, de eerste waterdichte fietsrugzak van deuter, maakt een einde aan smoesjes over het weer om niet te gaan fietsen en zorgt ervoor dat reservekleding, gereedschap en eten droog blijft, de hele dag.

Lees meer...

Lichtgewicht, ventilerend én met een nieuw rugsysteem

Of het nu gaat om een korte, snelle rit na je werk, rondjes rijden op je lokale trails of een lange rit in het weekend, een fietsrugzak die goed ventileert maakt echt het verschil. Daarom heeft deuter de multifunctionele Race Air collectie een update gegeven, waardoor de rugzakken nu nog lichter en luchtiger zijn én een geheel nieuw rugsysteem hebben. Benieuwd naar deze lichtgewichten voor op de fiets? Hieronder lees je er alles over.

Lees meer...

Jelle Geens kiest voor HUUB

In de wereld van triathlon is de Belgische atleet Jelle Geens geen onbekende. In 2019 brak hij door tot de wereldtop met een overwinning in de World Triathlon Series in Montreal, een bronzen medaille in Hamburg en brons op het Europees Kampioenschap in Weert. Naast een glansrijke carrière als triatleet, studeert Jelle ook nog voor Industrieel Ingenieur in Leuven. Tijdens zijn triathlons vertrouwt Jelle op de kleding van HUUB, waardoor hij voor de beste resultaten kan gaan!

Lees meer...

HUUB hoofdsponsor van de 043 Triathlon

Vorig jaar was HUUB nog subsponsor van de 043 Thriathlon in Maastricht, met ingang van dit jaar is het merk hoofdsponsor van het evenement! De 043 Thriathlon wordt georganiseerd door Bear Sports, organisator van diverse trails, wielertochten en hardloopevenementen, en echt een naam in de wereld van de buitensport. Op zondag 4 juni kunnen deelnemers strijden op diverse afstanden, waaronder een 1/8 triathlon, de olympische afstand en de PTO100, een nieuwe afstand die vergelijkbaar is met een halve triathlon. Kinderen kunnen de uitdaging aangaan tijdens de Ironkids. HUUB zal ruimschoots aanwezig zijn tijdens dit sportieve evenement in het mooie Maastricht!

Lees meer...

Nieuw seizoen, nieuwe kleur voor Injinji

Als je vele kilometers hardloopt, is het wel zo fijn om sokken aan te hebben die zowel comfort als ondersteuning bieden. De Ultra Run sokken van Injinji doen dat! De sokken in deze collectie zijn over de gehele lengte voorzien van zacht badstof om de impact van zware runs en trainingen op de voeten te verzachten. Voor zomer 2023 lanceert Injinji een nieuwe kleur voor de Ultra Run damessokken. Benieuwd naar de kleur? Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

Lichtgewicht = sneller op de trails

Door heuvels, bossen en bergen, via steile single tracks en gravelpaden. Genieten van de mooie uitzichten en je weg zoeken door de natuur, dát is trailrunning. Tijdens het trailrunnen ga je de uitdaging met jezelf aan, zoek je de grenzen van je kunnen op én zie je de mooiste plekken van de wereld. Onmisbaar tijdens het trailrunnen: goede stokken. Trailrunning stokken kunnen helpen om je evenwicht te bewaren en de krachten op je benen te verminderen, maar ook om je klimkracht te vergroten wanneer je rent door een heuvelachtig gebied. De LEKI Ultratrail FX.One Superlite is onder andere voorzien van de Trail Shark, de eerste grip die speciaal voor trailrunning is ontwikkeld. Daarnaast zijn alle onderdelen van deze vouwstok te vervangen, vaak door jezelf, wat ook nog eens goed voor het milieu is. Hieronder lees je wat de Ultratrail FX.One Superlite nog meer te bieden heeft.

Lees meer...

Gedeelde liefde voor de natuur

Alle wintersporters hebben een gemeenschappelijke liefde: de natuur. Tegelijkertijd heeft de wintersport meer te lijden onder de toenemende vervuiling van natuur en milieu dan welke andere sport dan ook. Daarom zijn duurzaamheid en het behoud van hulpbronnen belangrijke thema’s bij Marker. Wat Marker hiermee doet, lees je hieronder.

Lees meer...

Sidas zichtbaar op Sportzorg.nl

Al meer dan 40 jaar is Sidas een toonaangevend merk voor 100% aanpasbare inlegzolen voor diverse sporten en dagelijks gebruik, footcare producten, sokken en bootfitting. Sidas is dé expert op het gebied van het verhogen van comfort en prestaties voor elke voet, in elke sport, elke dag. Sportzorg.nl informeert haar bezoekers met ingang van voorjaar 2023 onder andere over het voorkomen van blaren en de voordelen van een voetanalyse. Hieronder vertellen we je meer over Sportzorg.nl en de samenwerking met Sidas.

Lees meer...