NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Wij hebben het Groen Geregeld

Bij TCK hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen en streven we naar een groene toekomst! Zo'n 75% á 80% van ons stroomverbruik wekken wij zelf op via onze zonnepanelen. Voor de resterende energiebehoefte hebben we besloten om niet zomaar groene stroom in te kopen, maar volledig te gaan voor 100% duurzaamheid, opgewekt in Nederland.

X-Socks op Marathon Sport Expo Rotterdam

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt voor de 43ste keer de Marathon Sport Expo in Rotterdam plaats. Deze geweldige beurs vormt het bruisende begin van de NN Marathon Rotterdam en het team van TCK is er bij!

De Sport Expo biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent of gewoon van een gezonde levensstijl houdt, de beurs heeft voor ieder wat wils.

Customer Service medewerker (32-40 uur)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je. Binnen ons Customer Service Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Customer Service Medewerker (32 – 40 uur).

Bij onze afdeling customer service kunnen klanten (B2B) en consumenten (D2C) terecht met alle vragen over orders, voorraden, retouren en reparaties. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij TCK met een geavanceerd CRM-systeem, waardoor alle medewerkers beschikken over alle relevante informatie.

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Waarom speciale inlegzolen voor wielrennen gebruiken?

Hoewel wielrennen een sport is waarbij je gedragen wordt, krijgen je voeten veel te verduren als je urenlang op de fiets zit. Sterker nog, ondanks het gebrek aan contact met de grond wordt er tijdens het fietsen veel stress op je voeten uitgeoefend. Deze stress kan pijn en blessures veroorzaken en je plezier en performance doen kelderen. Daarom heeft Sidas met hulp van Astana, een van de beste internationale fietsploegen ter wereld, een collectie inlegzolen speciaal voor fietsen ontwikkeld. Deze innovatieve inlegzolen helpen alle fietsers, van amateurs tot wedstrijdrijders, om vaarwel te zeggen tegen voetpijn en hallo tegen performance.

Lees meer...

Ken je dat prikkende gevoel?

Fietsbroeken zijn onze passie. Ons doel is om je de best mogelijke fietservaring te geven. Daarom ontwikkelen we fietsbroeken met een perfecte pasvorm. We investeren veel passie - in elke naad, in elke snit. Het resultaat: de beste fietsbroek die je ooit hebt gehad.

GONSO. Omdat elk lichaam anders is.
Geen twee lichamen zijn gelijk. Daarom hebben we voor elke maat een individuele snit ontwikkeld. Met dit assortiment kun je uit 50 verschillende maten jouw perfecte fietsbroek kiezen!

GONSO. Omdat we proberen tot we de perfecte pasvorm hebben gevonden
Voor ons bij GONSO is een fietsbroek pas klaar als deze in alle maten perfect past, zelfs als het een lange, moeilijke weg is om op dit punt te komen. We gebruiken alle feedback die we krijgen voor inspiratie. We testen, herzien en herontwikkelen. Elk idee inspireert ons om nog beter te worden en om ervoor te zorgen dat elke GONSO fietsbroek die je koopt, je beste aankoop is.

Lees meer...

Smal of breed, LOWA heeft voor elke voet een passende schoen

Wist je dat beide voeten samen een kwart van je totale skelet vormen? Voeten zijn er in alle soorten en maten en jouw voetafdruk is uniek. Het is dan ook heel logisch dat niet alle schoenen even prettig zitten. LOWA zou LOWA niet zijn als ze hier niet over na hadden gedacht. Heb je smalle of juist bredere voeten? Dankzij de verschillende leesten heeft LOWA voor elke voet een passende schoen. Naast de standaard leest, biedt LOWA ook schoenen met een smalle of brede leest aan. De leest geeft vorm aan de schoen en is als het ware de vervanger van de voet. Hierdoor is de leest doorslaggevend voor de pasvorm van de schoen. Het doel van LOWA is duidelijk: een schoen moet perfect passen. Perfect passende schoenen zorgen immers voor comfort, waardoor jij onbezorgd kunt genieten van een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lees meer...

De duurzame slaapzakken van deuter

Het plukken van levende dieren is in Europa sinds 1999 verboden. Dit betekent dat het illegaal is om veren en dons van levende dieren te plukken. Meer dan 90% van 's werelds veren en dons wordt verkregen als bijproduct van het slachtproces. De dieren worden geslacht en vervolgens geplukt, meestal machinaal, voordat het vlees wordt verwerkt. Maar hoe zit het met de andere 10%? Tijdens de ruiperiode mogen de veren van de dieren worden ‘geoogst’. Helaas profiteren sommige boeren hier herhaaldelijk van, omdat veelvuldig ‘oogsten’ hun inkomen verhoogt.

Het is dus belangrijk om te controleren hoe de donsproducten die je koopt, zijn gemaakt. Ook de textielindustrie wordt zich steeds meer bewust van de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd als het gaat om dierlijke producten zoals veren, dons of wol. Veel bedrijven, zoals deuter, werken daarom samen met initiatieven om ervoor te zorgen dat dierenwelzijnsnormen worden nageleefd.

Lees meer...

Een kinderdrager met TÜV certificaat, hoe is deze ontstaan?

Samen met het hele gezin op pad, waarbij ook de allerkleinsten mee kunnen, hoe leuk is dat? Een kinderwagen is in de meeste gevallen niet handig, maar gelukkig heeft deuter daar wat op bedacht: de Kid Comfort kinderdragers. De geschiedenis van dit unieke product gaat ver terug naar de tijd toen Bernd Kullmann, voormalig directeur van deuter, zelf nog kleine kinderen had en samen met zijn vrouw actief aan bergbeklimmen deed. Wist je trouwens dat de Kid Comfort de enige kinderdrager met TÜV keurmerk is? Hieronder vertellen we je alles over dit innovatieve product.

Lees meer...

Weggooien? Nee, repareren!

Duurzaamheid op de lange termijn is extreem belangrijk voor deuter's producten. Ze willen namelijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je favoriete items. Door de levensduur van jouw deuter product zo lang mogelijk te maken, dragen ze ook bij aan het behouden van hulpbronnen. Want: repareren is beter dan weggooien. Deze opvatting is traditie bij deuter: al meer dan 120 jaar runnen deuter's gekwalificeerde specialisten de reparatieservice.

Lees meer...

GONSO meets SQlab

Voor de nieuwe collectie voor zomer 2021 werkt GONSO voor het eerst samen met de firma SQlab, de prijswinnende ergonomie experts uit Beieren. SQlab is erop gebrand om zadels, stuurelementen, zemen en zolen, eigenlijk alle fietsonderdelen die invloed hebben op de juiste zitpositie, op de best mogelijke manier vorm te geven. Om dat te bereiken werkt SQlab bij de ontwikkeling van deze producten samen met verschillende experts uit de medische wereld. Hierdoor zorgt het merk voor producten die herhaaldelijk als winnaars uit de bus komen! De samenwerking met GONSO, het merk dat ‘GONSO.SITZT.PERFEKT.’ als slogan heeft, is dan ook een logische keuze.

Lees meer...

Ontdek, reis, fiets en…ben buiten!

Ga je met de fiets op vakantie, dan ga je even terug naar de basis: fietsen, eten en slapen. Meer is het niet, maar ook niet minder. Reizen met de fiets zorgt voor een helder hoofd, onvergetelijke en mooie indrukken en het ontmoeten van nieuwe mensen. De snelheid die je hebt is ideaal: snel genoeg om vooruit te komen en een flinke afstand af te leggen, langzaam genoeg om optimaal te genieten van al het moois om je heen. Met de fiets reis je bewust en kun je onthaasten van alle drukte om je heen. Bergop, door de wolken en weer naar beneden, naar het volgende dorp, de kust of een rivier, de zon in je nek. En het enige dat je nodig hebt? Een fiets en fietstassen. Met de tassen van Ortlieb ben jij klaar voor je volgende fietsavontuur!

Lees meer...