NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Business Controller/Compliance Officer (28-40 uur)

TCK Sports Group is een toonaangevende onafhankelijke importeur en distributeur van sport- en outdoorartikelen in de Benelux. Dankzij onze voortdurende innovatie kiezen steeds meer A-merken voor TCK Sports Group als hun exclusieve distributiepartner. Ter ondersteuning van onze groei en de veranderende wet- en regelgeving hebben we een nieuwe rol gecreëerd: Business Controller / Compliance Officer (28 - 40 uur per week).

In deze gecombineerde functie werk je op het snijvlak van financial en business controlling. Je houdt je niet alleen bezig met financiële rapportages, maar je ondersteunt ook het management door middel van analyses en het interpreteren van financiële gegevens binnen een bredere bedrijfscontext. Als Compliance Officer speel je een leidende rol binnen het CSRD-projectteam en zorg je voor de ontwikkeling en uitvoering van het compliance beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van relevante rapportages op het gebied van CSRD.

Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van bedrijfsprocessen en draagt actief bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Nieuw boek van ORTLIEB-ambassadeurs WeLeaf: Wildkamperen

Op 24 september verschijnt het nieuwste boek van Zoë Agasi en Olivier van Herck, bekend van hun eerdere werk ‘Op Eigen Kracht’ en hun inspirerende platform WeLeaf. Dit keer nemen ze je mee in de wereld van Wildkamperen, een gids vol praktische tips en persoonlijke verhalen om je te helpen de natuur in te trekken en de ultieme vrijheid van wildkamperen te ervaren.

Met meer dan 400 tips en talrijke anekdotes ontdek je alles wat je moet weten om je tent op te zetten in het wild. Van het vinden van de perfecte kampeerplek en omgaan met angsten, tot het kamperen als vrouw alleen en de regels in verschillende Europese landen – dit boek heeft het allemaal!

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Duik met arena in het water voor een goed

Wist je dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Oktober is borstkankermaand, een maand waarin extra aandacht aan deze ziekte wordt gegeven. Verschillende merken en organisaties dragen tijdens deze maand hun steentje bij, zo ook het Italiaanse arena. Om de boodschap in de krachtigste manier over te brengen en het bewustzijn te vergroten, lanceert arena het Pink Dahlia badpak en werkt het merk samen met de non-profit organisatie Keep A Breast. Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

arena lanceert nieuwe limited edition collectie

Ze zijn krachtig, meedogenloos en onverzadigbaar en ze besteden het grootste deel van hun tijd aan het vechten voor hun doel. Je zou denken dat we het hebben over een katachtige, maar zijn zwemmers zo anders? Dag of nacht, op de savanne of in het zwembad, zowel katachtigen als zwemmers hebben maar één doel: presteren. Speciaal hiervoor lanceert arena een limited edition van de ST NEXT en Carbon AIR2: Leopard Skin.

Lees meer...

Nieuwe ORTOVOX collectie voor komende winter

Met een kenmerkend gekraak wordt de sneeuw over het spoor en de eigen ski's geblazen, met elke stap wordt de ski zwaarder en het zicht slechter. In situaties als deze is er tijdens een skitocht maar een ding dat telt: een functionele uitrusting. Sinds 1980 beschermt bergsportexpert ORTOVOX bergbeklimmers met innovatieve, zeer functionele producten en de natuur met diverse duurzaamheidsinitiatieven. Met de wintercollectie 24/25 wordt deze ambitie opnieuw benadrukt. Van de basislaag en technische tussenlagen tot lawine-airbagrugzakken en noodmaterialen is ORTOVOX een complete leverancier voor zowel snelle avondrondes als steile couloirs in de Westelijke Alpen. Of het nu gaat om de strakke minimalisten uit de Light-lijn, de technische producten uit de Pure-lijn of de verfijnde high-end producten van de Alpine-lijn: ze zijn er wanneer het erop aankomt.

Lees meer...

Geniet van de winter met Maier Sports

Of je in de winter een tocht met sneeuwschoenen door diepe sneeuw maakt, spectaculaire afdalingen tijdens je skivakantie of een sportieve langlauf- of skitocht, hoe het seizoen ook wordt, met de nieuwe kleding van Maier Sports staat niks je in de weg. Wind, kou en nattigheid, een uitdagend trio voor iedereen die op zoek is naar avontuur in de sneeuw. Gelukkig heeft Maier Sports voor elk weer de perfecte jassen, midlayers en broeken. Deze functionele kleding is speciaal ontwikkeld voor dynamische bewegingen en is in meerdere lagen te dragen. De outfits overtuigen zowel in klassieke als in moderne kleuren, voorzien van diverse duurzame details.

Lees meer...

Meer met minder gewicht

Verder gaan met minder gewicht? Het kan met de technische producten uit de nieuwe Light ski collectie van ORTOVOX. Het Zuid-Duitse bergsportmerk wilde superlicht materiaal ontwerpen dat tegelijkertijd maximale bescherming en functionaliteit biedt in veeleisend alpine terrein. En of ze daarin zijn geslaagd! De nieuwe Light ski collectie bestaat onder andere uit de comfortabele 120 Comp Light Long Sleeve en het Swisswool Piz Boè jack. De bijpassende Switchback rugzak maakt de Light ski collectie compleet.

Lees meer...

Eerste multi-radius ski op de markt

Klaar om je ski dromen werkelijkheid te maken? Het kan met de nieuwe Dobermann Multigara DC van het Italiaanse Nordica. Gewapend met een ongelooflijke veelzijdigheid voelt deze ski zich even thuis bij scherpe bochten als bij grote, vloeiende carves. Het is dan ook geen wonder dat dit nieuwe model een favoriet is onder de piste puristen. Wist je dat dit de eerste multi-radius ski op de markt is? Hieronder vertellen we je er alles over!

Lees meer...

Uitzonderlijke precisie van Nordica

De nieuwe Speedmachine 3 BOA® van Nordica voelt zich altijd en overal thuis. Met de nadruk op comfort en prestaties, is deze all mountain skischoen voorzien van een voering en schaal die het gewicht verminderen en de krachtoverdracht verbeteren. Dankzij de combinatie van het BOA® Fit System en de Tri Force technologie kun je de pasvorm van deze skischoenen uiterst nauwkeurig aanpassen, wat zorgt voor een optimale controle en een ongeëvenaarde kracht. Of je nu bochten op geprepareerde pistes maakt of door de poedersneeuw zweeft, de Speedmachine 3 BOA® van Nordica is klaar om je dromen waar te maken.

Lees meer...

Powerskin technologie toegankelijk voor alle zwemmers

Wist je dat in de natuurkunde ‘impuls’ het effect beschrijft van een kracht die gedurende een bepaalde tijd op iets werkt? De nieuwe Powerskin Impulso van arena is gemaakt van het beste Italiaanse geweven technische materiaal. Deze nieuwe race zwemkleding is ontworpen om prestaties te verbeteren door middel van matige compressie die de spieren ondersteunt, de hydrodynamische positie van het lichaam in het water verbetert en de weerstand vermindert. Met de nieuwe Impulso is de revolutionaire Powerskin technologie nu toegankelijk voor alle zwemmers.

Lees meer...

Til je ski prestaties naar een hoger niveau met Nordica

Of je nu met vrienden de hele dag op geprepareerde pistes te vinden bent of gewoon de berg verkent, met de ski’s in de gloednieuwe Belle collectie van Nordica til je je ski prestaties naar een hoger niveau. Geïnspireerd door decennia van onderzoek en ervaring, zijn deze ski’s perfect op maat gemaakt om aan de behoeften van alle vrouwelijke skiërs te voldoen. Hieronder vertellen we je alles over deze unieke collectie.

Lees meer...

Komt uit de natuur, hoort in de natuur

Natuurlijk tot in de laatste vezel: lavalan® sport bestaat voor 85% uit scheerwol, afkomstig uit Europa. Het materiaal is een zeer functionele wolvulling die volledig is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, Europese scheerwol en een op maïs gebasserde synthetische vezel genaamd polyactide (PLA). De duurzame maïsvezels versterken de robuuste en ademende eigenschappen van de wol en maken het tot een functionele alleskunner. En dat voel je bij elke outdoorervaring. Diverse producten van Maier Sports zijn voorzien van lavalan® sport. Lees snel verder voor meer informatie over dit duurzame en unieke materiaal.

Lees meer...