Nieuws

Voel de overwinning met arena Bishamon

Speciaal voor het grootste sportevenement ter wereld lanceert arena de unieke en krachtige Bishamon collectie. Deze collectie is gebaseerd op een van de zeven goden van geluk in de Japanse folklore. Bishamon (of Bishamonten) is een gepantserde krijgersgod, een beschermgod die in de strijd beschermt en goddelijke gunst schenkt. Hij draagt een speer in de ene hand en in de andere hand symboliseert een pagode een goddelijke schatkamer, waarvan hij de inhoud beschermt en weggeeft. De Bishamon Collectie eert deze geest, viert de vechter die in iedereen schuilt en beschermt hen met arena's kenmerkende pantser, zodat ze op hun best kunnen zijn in het heetst van de strijd, of het nu in een wereldwijd bekend wedstrijdbad is of tijdens een trainingssessie in het plaatselijke zwembad. We vroegen topsporters Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman: 'wat is er nodig om de grote prijs te winnen?'. Lees snel verder voor de antwoorden!

Lees meer...

Nieuw en uniek: SIGG Unique

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag, een bijzondere prestatie, zomaar of gewoon voor jezelf? Ga dan voor SIGG Unique! Personaliseer een fles of lunchbox naar keuze met een naam, tekst of foto en creëer zo een uniek SIGG product. Kies je voor SIGG, dan kies je voor een product met een uitmuntende kwaliteit, zonder BPA en andere schadelijke stoffen. Wil je weten hoe het ontwerpproces in z’n werk gaat? Hieronder leggen we het uit.

Lees meer...

Ik ga wandelen en neem mee...

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen. Ondanks alle maatregelen kunnen we dit blijven doen, natuurlijk volgens de geldende richtlijnen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Wandelschoenen aan en gaan! Hoewel... een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder onderweg lekker iets te eten en te drinken. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. SIGG heeft alles wat je hiervoor nodig hebt! De Hot & Cold flessen houden je drinken urenlang aangenaam warm of koud, met een Food Jar neem je zonder problemen je zelfgemaakte soep mee en een lunchbox biedt plaats aan je boterhammen, wraps of gezonde salade. Aan jou de taak om je eten klaar te maken en...te genieten! Meer informatie over de Hot & Cold drinkflessen, lunchboxen en Food Jars van SIGG? Lees dan snel verder!

Lees meer...