NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Purchase Manager (32-40 uur)

TCK Sports Group is één van de grootste onafhankelijke import- en distributiebedrijven voor sport- en outdoor artikelen in de Benelux. Juist omdat wij zijn blijven innoveren, hebben de afgelopen jaren steeds meer A-merken voor TCK Sports Group gekozen als hun exclusieve distributiepartner in de Benelux. Een goede inkoopafdeling is daarbij natuurlijk van het grootste belang.

Samen met een sales- en marketingmanager vorm je een merkenteam voor de aan jou toegewezen merken. In overleg met dit merkenteam en de contactpersonen bij de leveranciers stel je als Purchase Manager jaarlijks het assortiment vast en verzorg je het inkooptraject richting de leveranciers.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar vier Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Nieuwe erkenning als Leerbedrijf voor Logistiek Medewerker

Met trots kunnen wij melden dat TCK Sports Group ook erkend is als leerbedrijf voor de kwalificatie Logistiek Medewerker! Naast onze bestaande erkenning voor de kwalificatie Grafisch Vormgever, zijn we nu ook officieel gecertificeerd om mbo-studenten te begeleiden in de beroepspraktijk van logistiek.

In ons magazijn hebben we al enkele keren snuffel-stagiairs begeleid. Vanaf september verwelkomen we echter een BBL-(Beroeps Begeleidende Leerweg) leerling die een MBO-opleiding tot Logistiek Medewerker volgt en ervoor heeft gekozen om zijn praktijkervaring bij TCK op te doen. Deze leerling zal een volledig schooljaar lang vier dagen per week als leerling-magazijn medewerker bij ons aan de slag gaan.

Met TCK Sports Group naar Bestemming X

Vanaf 10 mei zijn een aantal merken van TCK Sports Group op RTL 4 te zien! In het nieuwe adventure reality programma Bestemming X maken tien Nederlanders een reis door Europa, zonder te weten waar ze zijn. In een geblindeerde bus reizen ze naar de eindlocatie, waar Nasrdin Dchar, de presentator van het programma, op hen wacht. Degene die het eerste op Bestemming X aankomt is de winnaar van het avontuur. Om de deelnemers optimaal te ondersteunen in alle uitdagingen die ze onderweg tegenkomen, hebben wij ze voorzien van LOWA schoenen, GONSO windjacks en ORTLIEB rolkoffers. Hieronder vertellen we je alles over dit unieke avontuur!