NL FR EN

Ambassadeurs

Ambassadeurs die daadwerkelijk gebruikmaken van en enthousiast zijn over onze producten stralen authenticiteit uit. Dit draagt bij aan de geloofwaardigheid van onze merken en wekt vertrouwen op bij consumenten.

André Smits

Deze content creator verkent de wereld en creëert boeiende content, waarmee hij zijn passie voor de buitenwereld op verschillende platforms tot uiting brengt.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeur?

LOWA wandelschoenen, LEKI wandelstokken, deuter rugzakken, Sigg drinkflessen, Injinji functionele teensokken
content creator
fotograaf
licensed drone pilot
Instagram influencer
"Het leven is één groot avontuur; het vastleggen ervan door mijn lens en het delen met de wereld is mijn passie."
André Smits

Fred Guerdin

De in België geboren Fred Guerdin is niet alleen een fotograaf, maar ook een toegewijde sporter, coach en influencer. Hij legt de nadruk vooral op activiteiten zoals hardlopen, triatlons, trailrunning, speedhiken en skiën.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeur?

ATR by LOWA, LEKI trailrunningstokken
atleet
coach
sport blogger
fotograaf
"What goes up, must come down! Love my LEKI trailrunning poles for downhill. It helps me to stabilize and come down safe."
Fred Guerdin

Thru Hiking & Hiking Trails

Deze platformen zijn vooral gericht op het verstrekken van gedetailleerde informatie over LAW aan zowel beginners als ervaren langeafstandswandelaars, inclusief tips over hoe je je kunt voorbereiden, routes kunt plannen en welke uitrusting je nodig hebt. Bezoek voor meer informatie: thru-hiking.com/nl en hiking-trails.com.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeur?

LOWA wandelschoenen, LEKI wandelstokken, deuter rugzakken, Injinji functionele teensokken en ORTOVOX functionele bergsportkleding.
community
trails
planning
voorbereiding
"Het maakt niet uit wat voor hiker je bent. Geniet van de trails en ga erop uit! Hike your own hike."
Thru Hiking & Hiking Trails

Lisa Kruger

Nederlands paralympisch zwemster Lisa Kruger heeft een groeiaandoening in haar pols. Ze heeft al vele zwemmedailles behaald, waaronder goud op de 100 meter schoolslag, 100 meter vlinderslag en 200 meter wisselslag tijdens de Wereldkampioenschappen in Madeira in 2022.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeur?

arena functionele zwemkleding, accessoires en sportkleding
ik heb een droom
kampioen
goud
paralympisch zwemmen
"Wat ik belangrijk vind is het streven naar meer gelijkheid voor Para-sport ten opzichte van reguliere sport. Als ik met mijn verhaal mensen kan inspireren om Para-sport te volgen, dan zou ik dat geweldig vinden."
Lisa Kruger

Karel Sabbe

De Belgische Karel Sabbe heeft met succes de extreem uitdagende Barkley Marathon voltooid, waarbij slechts 15 lopers hem in de afgelopen 35 jaar zijn voorgegaan om op tijd de finish te bereiken.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeur?

LEKI trailruningstokken
ultraloper
Barkley finisher #17
mountain runner
coach
"Vanaf de middelbare school is mijn belangstelling voor het buitenleven uitgegroeid tot een passie, waarbij het verkennen van de wereld en diverse natuurlijke omgevingen het hoofddoel van mijn leven werd."
Karel Sabbe

Mo Hersi & World Team

Om meer diversiteit in de 4Daagse Nijmegen te brengen, richtte Mo Hersi het World Team op. Als hoofdsponsor van de 4Daagse voorziet LOWA het World Team van startbewijzen en wandeluitrusting.

Met welke merken ondersteunen wij deze ambassadeurs?

LOWA wandelschoenen, 4Daagse merchandise
verbinding
4Daagse Nijmegen
diversiteit
internationale saamhorigheid
"Ons team bestaat uit diverse nationaliteiten die staan voor verbinding en het streven naar een betere wereld."
Mo Hersi