Zichtbaar door live events

Naast onze deelname aan beurzen en evenementen voor de consument en vakhandel organiseren wij zelf ook evenementen voor onze zakelijke relaties, waaronder praktijkgerichte opleidingsdagen, fabrieksbezoeken en live events in relationele sfeer.

4Daagse Nijmegen

LOWA is de trotse hoofdsponsor van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de 4Daagse Nijmegen! Op alle wandeldagen is het merk fysiek aanwezig met een eigen verkoop- en informatiestand op de Wedren. Speciaal voor de Vierdaagse heeft LOWA een exclusieve collectie wandelschoenen ontwikkeld die verkocht wordt in de 4Daagse webshop en op de stand. Daarnaast verzorgt LOWA ook de merchandise, waaronder de 4Daagse shirts, badges en hoedjes.

TCK Academy Winter opleidingsdagen

TCK Sports Group organiseert jaarlijks in het najaar diverse opleidingsdagen voor wintersport specialisten. Deze opleidingsdagen zijn bedoeld zowel voor beginnende specialisten als voor gevorderde. Regelmatig bijscholen is namelijk belangrijk om de wintersporter, met behulp van de meest geavanceerde technieken, de best passende wintersport producten en service te kunnen bieden!

<