LOWA Experience Trailer

LOWA bezoekt met de LOWA Experience Trailer het hele jaar door diverse wandelevenementen in de Benelux. Connectie en interactie tussen het merk en de wandelaar staan hierbij centraal. De trailer biedt haar bezoekers een unieke ervaring: ze krijgen de gelegenheid om verschillende topmodellen van LOWA te testen én daarnaast op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het merk. Gekwalificeerde LOWA medewerkers voorzien de bezoekers van persoonlijk en deskundig advies over de testmodellen aan boord. Deze zijn speciaal geselecteerd voor lange afstandswandelingen op asfalt.

4Daagse Nijmegen

LOWA is de trotse hoofdsponsor van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de Vierdaagse Nijmegen! Op alle wandeldagen is het merk fysiek aanwezig met een eigen verkoop- en informatiestand op de Wedren. Speciaal voor de Vierdaagse heeft LOWA een exclusieve collectie wandelschoenen ontwikkeld die verkocht wordt in de Vierdaagse webshop en op de stand. Daarnaast verzorgt LOWA ook de merchandise, waaronder de Vierdaagse shirts, badges en hoedjes.

TCK Winter Academy Bootfitting opleidingsdagen

TCK Sports Group organiseert jaarlijks in het najaar diverse opleidingsdagen voor bootfitting specialisten. Deze opleidingsdagen zijn bedoeld zowel voor beginnende specialisten als voor gevorderde. Regelmatig bijscholen is namelijk belangrijk om de wintersporter, met behulp van de meest geavanceerde technieken, de beste passende skischoen en service te kunnen bieden!