Zichtbaar door live events

Naast onze deelname aan beurzen en evenementen voor de consument en vakhandel organiseren wij zelf ook evenementen voor onze zakelijke relaties, waaronder praktijkgerichte opleidingsdagen, fabrieksbezoeken en live events in relationele sfeer.

4Daagse Nijmegen

LOWA is de trotse hoofdsponsor van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de 4Daagse Nijmegen! Op alle wandeldagen is het merk fysiek aanwezig met een eigen verkoop- en informatiestand op de Wedren. Speciaal voor de Vierdaagse heeft LOWA een exclusieve collectie wandelschoenen ontwikkeld die verkocht wordt in de 4Daagse webshop en op de stand. Daarnaast verzorgt LOWA ook de merchandise, waaronder de 4Daagse shirts, badges en hoedjes.

TCK Academy Winter

Dit opleidingsevenement, dat wordt georganiseerd door ons sales team, is gericht op het versterken van de kennis en vaardigheden van retail medewerkers op de wintersportafdeling. Tijdens de opleidingsdagen worden de deelnemers voorzien van praktische kennis aan de hand van realistische winkelsimulaties. Het voornaamste doel is om de verkoopvaardigheden te bevorderen en diepgaande inzichten te bieden met betrekking tot wintersportartikelen in het assortiment van de winkel. Deze praktische benadering wordt verder geoptimaliseerd door een online leerplatform. Als blijk van waardering voor hun succesvolle voltooiing van het programma, ontvangen de deelnemers onder andere een certificaat en een getuigschrift, die van belang kunnen zijn voor hun persoonlijke referentie.