Nieuws

Wij zoeken versterking voor ons magazijnteam!

Hey aanpakker! Ben jij een echte teamplayer, niet vies van fysiek werk en daag je jezelf uit om je prestaties steeds te verbeteren? Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens, of wintersportgek? Of misschien een waterrat of andere sportliefhebber? Kom ons team dan versterken!

Ter uitbreiding van ons magazijnteam, gevestigd in Kerkrade, zijn wij namelijk per direct op zoek naar een: magazijnmedewerker (40 uur per week)!

Op zoek naar echte toegevoegde waarde voor jouw evenement?

Tijdens de Wandeldag die Het Nationaal Park de Hoge Veluwe in oktober voor de 17e keer organiseerde, konden wandelaars heerlijk genieten van het herfstige landschap, terwijl ze zich lieten informeren door de natuurgidsen die langs de diverse wandelroutes stonden. Voor LOWA, partner van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe, was deze dag een perfecte kans om de wandelaars kennis te laten maken met het merk en hen het comfort van LOWA wandelschoenen persoonlijk te laten ervaren.

De LOWA Experience Trailer werd in alle vroegte geplaatst en de deuren waren nog niet open of de trailer werd al overspoeld met enthousiaste wandelaars! Ze hadden reeds vernomen dat LOWA op de Wandeldag aanwezig zou zijn en sommigen hadden daarom hun eigen wandelschoenen niet eens aangedaan of meegenomen. Het werd een drukke dag voor onze LOWA crew, vól met bijzondere ontmoetingen, interessante gesprekken en vrolijke momenten. Maar het gevoel te hebben dat je van betekenis hebt kunnen zijn voor je bezoekers is natuurlijk de grootste beloning na zo'n enerverende dag!

TCK Sports Group opnieuw ISO 14001:2015 gecertificeerd

Communiceren over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid is actueler dan ooit. Steeds meer organisaties erkennen het belang en de waarde van MVO-communicatie. Ook wij vinden het ontzettend belangrijk om ons milieumanagementsysteem te certificeren. Met dit certificaat kunnen wij aantonen dat wij er heel serieus werk van maken en ons maximaal inspannen om het goed te doen. We mogen dan ook met gepaste trots melden dat ons bedrijf het ISO 14001:2015 certificaat opnieuw heeft behaald!

Kun jij heel precies werken en ben je goed met cijfers?

Is Inkoop jouw vak? Kun je tegen een stootje? En ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens, of wintersportgek? Of misschien een waterrat of andere sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je! Ter uitbreiding van ons inkoop team, gevestigd in Kerkrade, zijn wij op zoek naar een Sportieve Purchase Manager (fulltime) Geïnteresseerd? Lees dan verder voor meer informatie!

test

Design voor op de fiets

Echte ORTLIEB klassiekers in een modern jasje, zo kun je de Back-Roller Design en Velocity Design het beste omschrijven. Beide modellen hebben natuurlijk alle ORTLIEB features, maar dan met een stijlvol design. De Back-Roller is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, Trees en Pistachio, en de handige Velocity in de stijlvolle Trees uitvoering. Welk design je ook kiest, met deze tassen ga je stijlvol op pad!

Lees meer...

Op de fiets belangrijke spullen direct bij de hand hebben?

Als je gaat bikepacken is het wel zo handig als je een aantal spullen direct bij de hand hebt, zodat je het tijdens het fietsen kunt pakken. De nieuwe Fuel-Pack van ORTLIEB is hiervoor perfect! Deze compacte tas kun je eenvoudig met de geperforeerde rubberen straps op de bovenbuis van je fiets monteren. Zitten er al schroefgaten in je bovenbuis? Dan kun je deze één liter tas ook vastschroeven. De Fuel-Pack kan ook op carbon frames gemonteerd worden.

Lees meer...

Wereldprestatie: beruchte Barkley Marathon uitgelopen

‘Driemaal is scheepsrecht’ is zeker van toepassing op ultraloper Karel Sabbe. Bij zijn derde poging heeft hij namelijk afgelopen weekend de beruchte Barkley Marathon uitgelopen! De Barkley Marathon is met een niet bewegwijzerd off-road parcours van 160 kilometer en maar liefst 18.000 hoogtemeters de zwaarte ultraloop ter wereld. In 35 jaar tijd wisten slechts 15 deelnemers de finish te halen en daar is Karel nu dus één van. Team LEKI is trots dat ze een kleine bijdrage aan deze prestatie van wereldformaat heeft kunnen leveren.

Lees meer...

Orde in de chaos met de ORTLIEB Packing Cubes

Ga georganiseerd op reis met de nieuwe Packing Cubes van ORTLIEB! In deze set bundelen drie tassen de krachten om orde in de chaos te brengen. De set bestaat uit twee Packing Cubes, maat L en maat S, en de handige Toiletry Bag. Dankzij de speciale vormgeving zijn de tassen niet alleen geschikt voor in koffers en reistassen, maar houden ze ook de inhoud van bijvoorbeeld je Back-Roller of een andere ORTLIEB tas met een vergelijkbare vorm op orde.

Lees meer...

Praktische toevoeging aan de trailrunning collectie

Voor een kortere trailrun heb je nou eenmaal wat minder spullen nodig dan voor een lange tocht. Drinken, een paar energierepen en misschien een reserve t-shirt, en dat is het wel. Perfect om in een heuptas mee te nemen! De drie nieuwe Shortail modellen van rugzak pionier deuter laten je rug vrij en hebben een aansluitende pasvorm. Ideaal om op warmere dagen de mate van transpiratie tot een minimum te beperken en je het optimale gevoel van vrijheid te geven.

Lees meer...

Ga je eigen weg met de Makalu FX Carbon van LEKI

Wandelen met LEKI trekkingstokken heeft ontzettend veel voordelen: het is gezond en geeft meer comfort, uithoudingsvermogen en veiligheid. Je traint meer spiergroepen, waardoor je sterker wordt en meer kracht uit je bewegingen kunt halen. De Makalu FX Carbon is een absolute LEKI klassieker, waar je tijdens jouw tochten door de bergen optimaal op kunt vertrouwen. Voor het nieuwe seizoen is dit model uitgerust met de Aergon Air grip, dé ultieme trekking grip. Deze grip biedt maximale ergonomische ondersteuning, controle en een comfort als nooit tevoren. Wist je trouwens dat 'FX' staat voor 'Foldable Exchangeable'? Alle onderdelen van de Makalu FX Carbon zijn na schade (vaak door de gebruiker zelf) te vervangen. Goed voor het milieu dus! Hieronder lees je wat de Makalu FX Carbon nog meer te bieden heeft.

Lees meer...

Op naar je volgende workout met de Cross Trail FX Superlite

Zijn in beweging zijn en je gezondheid jouw belangrijkste motivatie om naar buiten te gaan? Ga dan voor de Cross Trail stokken van LEKI! Cross Trail is geen activiteit, maar een nieuwe productcategorie voor iedereen die zich snel wil voortbewegen in het bos, in een natuurgebied in de buurt of tijdens een uitdagende workout. Met de Cross Trail FX Superlite ben jij optimaal voorbereid voor jouw volgende workout in de frisse buitenlucht. Zo biedt de innovatieve Cross Shark grip de snelheid van het bekende Shark systeem en de ondersteuning van een hiking grip. 'FX' in de productnaam staat trouwens voor 'Foldable Exchangeable', wat betekent dat alle onderdelen van dit model na schade (vaak door de gebruiker zelf) te vervangen zijn. Benieuwd naar wat de Cross Trail FX Superlite nog meer te bieden heeft? Je leest het hieronder.

Lees meer...

Hippe, functionele crossbody tassen voor stad en trail

Wie had ooit gedacht dat een fanny pack, heuptas of hoe je het ook wilt noemen, weer in de mode zou komen? Maar, in plaats van ze te verbergen onder je shirt, zijn de heuptassen van nu praktische alternatieven voor een rugzak voor tijdens het fietsen, wandelen of rondslenteren door de stad. En daarom heeft rugzak pionier deuter de Passway collectie ontwikkeld, met duurzame, functionele en stijlvolle crossbody tassen. Door de straten van een stad dwalen of boarden voor je volgende vlucht, de Passway tassen bieden genoeg plaats aan al je onmisbare spullen én worden ook nog eens duurzaam gemaakt.

Lees meer...

Perfect voor je volgende tourtocht: de Handlebar-Pack Plus

Geïnspireerd op de Bikepacking collectie, is de Handlebar-Pack Plus de gulden middenweg tussen tourtochten en bikepacking tochten. Afhankelijk van het specifieke doel, kan deze stuurtas met alle apart verkrijgbare bevestigingssystemen gebruikt worden. Of het nu gaat om ruw terrein en een eenvoudige, snelle montage, of de tas bedoeld is voor gebruik op een e-bike of dat het vergrendelen van het montagesysteem belangrijk is, de ORTLIEB Handlebar-Pack Plus is geschikt voor elk bevestigingssysteem. Uiteraard is deze stuurtas 100% waterproof, zodat je bagage in ieder geval wel droog blijft als je opeens in een flinke bui terechtkomt.

Lees meer...

Een heuptas voor fietsers?

Heuptassen zijn niet alleen maar hip, voor fietsers zijn ze ook nog eens behoorlijk functioneel. Doordat het centrum van de zwaartekracht lager ligt, kun je sneller en effectiever reageren als je met een vaart over de trails gaat. En in de zomer heb je met een heuptas je rug vrij, wat weer zorgt voor minder transpiratie. Met de nieuwe Pulse collectie lanceert deuter drie heuptassen voor fietsers, die met een minimum aan spullen op weg willen.

Lees meer...