NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Wil je alles over de nieuwe, unieke TCK Custom Studio weten?

Wist je dat wij dit jaar een nieuwe editie van ons TCK NeXT magazine hebben uitgebracht? De eerste editie werd in 2012 gelanceerd, naar aanleiding van ons 40-jarig bestaan, en inmiddels zijn we alweer bij TCK NeXT 4. De vierde editie staat in het teken van onze nieuwe Custom Studio. Kort gezegd is de TCK Custom Studio een in-house service waarmee we artikelen kunnen personaliseren. Een mooie toevoeging aan onze lijst met toegevoegde waardes! Hieronder lees je meer over TCK NeXT 4 en kun je tevens het digitale magazine downloaden.

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Nieuwe erkenning als Leerbedrijf voor Logistiek Medewerker

Met trots kunnen wij melden dat TCK Sports Group ook erkend is als leerbedrijf voor de kwalificatie Logistiek Medewerker! Naast onze bestaande erkenning voor de kwalificatie Grafisch Vormgever, zijn we nu ook officieel gecertificeerd om mbo-studenten te begeleiden in de beroepspraktijk van logistiek.

In ons magazijn hebben we al enkele keren snuffel-stagiairs begeleid. Vanaf september verwelkomen we echter een BBL-(Beroeps Begeleidende Leerweg) leerling die een MBO-opleiding tot Logistiek Medewerker volgt en ervoor heeft gekozen om zijn praktijkervaring bij TCK op te doen. Deze leerling zal een volledig schooljaar lang vier dagen per week als leerling-magazijn medewerker bij ons aan de slag gaan.

Bergfamilie is fan van deuter!

Of je nu op pad gaat in de bergen, een wandeling door het bos bij jou in de buurt maakt of dagelijks op de fiets naar je werk gaat, deuter heeft voor elke activiteit een passende rugzak. En bergfamilie.nl weet dit ook! Op deze website brengen Maaike en Frank bergliefhebbers samen. Wandelen, klimmen, mountainbiken, raften of kamperen, de bergen zijn de verbindende factor. Sinds vorig jaar gaat het gezin ook regelmatig op pad met een deuter rugzak. Wat ze van deze rugzakken vinden? Je leest het hieronder!

Lees meer...

Maier Sports ‘Duurzaamste bedrijf van het jaar'

Duurzaamheid is een overkoepelend bedrijfsdoel van Maier Sports en vormt de basis voor alle bedrijfsgerelateerde beslissingen. Het Duitse outdoormerk ziet duurzaamheid als een holistisch en betekenisvol doel voor een leefbare wereld en is zich ervan bewust dat beslissingen langdurige gevolgen hebben voor het algemeen welzijn en de levensomstandigheden van iedereen, ook voor komende generaties. Hierdoor zoekt Maier Sports constant naar de beste oplossing op ecologisch, sociaal en economisch gebied. Ook de lezers van het Duitse magazine outdoor.markt hebben de inspanningen op het gebied van duurzaamheid van Maier Sports opgemerkt. Het merk is namelijk uitgeroepen tot ‘Duurzaamste bedrijf van het jaar’! Lees hieronder alles over deze bijzondere award.

Lees meer...

LOWA X GORE TEX campagne valt in de prijzen

Het Duitse magazine outdoor.markt heeft de winnaars van de outdoor.markt Trophy 2024 bekendgemaakt! Na een online stemronde onder de lezers van het magazine is de Nature Clean-up campagne van LOWA en GORE-TEX verkozen tot campagne van het jaar. Een mooie onderscheiding voor een mooie, duurzame campagne. Hieronder vertellen we je alles over deze unieke campagne!

Lees meer...

Een broek van Maier Sports past perfect!

Of je nu gaat wandelen, een trekkingtocht gaat maken of op de piste staat, je broek bepaalt hoe vrij je je buiten in de natuur beweegt. Het doel van Maier Sports is dat jij je persoonlijke favoriete outdoorbroek vindt, met de juiste features, in je favoriete stijl en in een maat die je 100 procent past. De outdoorbroeken van het merk bewegen met je mee, zijn ademend, sneldrogend en extreem waterafstotend en zijn onder andere voorzien van verschillende handige ritsvakken. Daarnaast zijn de broeken PFC vrij en krijg je vijf jaar garantie op elke broek. Maar, dat is nog niet alles! Maier Sports biedt haar broeken aan in maar liefst 61 maten en drie pasvormen. Hieronder vertellen we je er alles over!

Lees meer...

arena contract voor toptalent Caspar Corbeau

Met trots kondigen we de nieuwste toevoeging aan het arena team aan: de in de Verenigde Staten geboren Nederlandse zwemmer Caspar Corbeau. Caspar is in Santa Cruz in het zonnige Californië geboren en heeft vrijwel zijn hele leven in de VS gewoond. Vorig jaar augustus is hij naar Amsterdam verhuisd om zijn zwemcarrière in Nederland voort te zetten. Als nieuwste aanwinst van het team van arena zal hij onder andere op de Olympische Spelen in actie komen op de 100 en 200 meter schoolslag. Hieronder vertellen we je alles over Caspar Corbeau en zijn partnerschap met arena.

Lees meer...

André Greipel ambassadeur voor uvex

Als je een beetje bekend bent in de wielerwereld, weet je vast wel wie André Greipel is. André Greipel had een indrukwekkende carrière als professioneel wielrenner. Zijn belangrijkste successen, waaronder 158 overwinningen, omvatten 22 etappeoverwinningen in de Grote Rondes, winnaar van het puntenklassement in de Vuelta a España 2008, winnaar van het algemeen klassement van de Tour Down Under in 2008 en 2010, en drievoudig Duits kampioen. Na zijn pensionering is hij niet stil blijven zitten, hij is namelijk nog steeds behoorlijk actief in de wielerwereld. Zo is hij ambassadeur van het Duitse merk uvex. Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

Lichtgewicht en veelzijdig thru-hiken met deuter

Of je nu een paar dagen, een week, een maand of zelfs een half jaar op pad gaat, tijdens thru-hiking is het belangrijk om het lichtgewicht te houden. Ten minste, als het op je materiaal aankomt. En dus heeft rugzak- en slaapzakexpert deuter enkele aanpassingen bedacht om de Aircontact Ultra, het lichtste model in de Aircontact collectie, nóg beter te maken dan voorheen. Voor zomer 2024 laat deze veelzijdige rugzak zelfs de meest gewichtsbewuste wandelaars verbazen. De nieuwe Aircontact Ultra, perfect voor het zoeken naar grote avonturen.

Lees meer...

Onmisbaar op de fiets: een rugzak en fietstas in één

Als je tijdens het fietsen spullen mee moet nemen is een fietstas ontzettend handig, zeker als je door de stad fietst. Winkelen en woon-werkverkeer, een fietstas is gewoon een kofferbak voor je fiets. Maar, wat als je niet meer aan het fietsen bent? Fietstassen zijn niet zo makkelijk te dragen als een rugzak. Het kan moeilijk kiezen zijn tussen een fietstas en een rugzak, terwijl je eigenlijk beide wilt. deuter heeft dé oplossing! De nieuwe Xberg combineert de voordelen van een fietstas met die van een moderne, duurzaam gemaakte rugzak voor in de stad.

Lees meer...

uvex testwinnaar Stiftung Warentest

Je hoofd is een ontzettend gevoelig lichaamsdeel, zeker tijdens het fietsen. Zelfs een botsing met een snelheid van slechts tien kilometer per uur kan leiden tot hersenschade. Verschillende studies tonen aan dat een fietshelm het risico op ernstig hoofdletsel aanzienlijk vermindert. En laat uvex nou een uitgebreide collectie fietshelmen hebben! De fietshelmen van uvex bieden een ongeëvenaarde bescherming, precies wat je nodig hebt op de fiets. In een uitgebreide test van de Stiftung Warentest is een van de modellen uit de City collectie zelfs uitgeroepen tot testwinnaar: de urban planet LED. Hieronder vertellen we je alles over deze test en helm.

Lees meer...

LOWA PFC vrij vanaf 2025

LOWA staat voor de hoogste kwaliteit, een perfecte pasvorm en innovatie op alle gebieden. Daarom is het voor het merk ook zo belangrijk om materialen te blijven gebruiken die verantwoord handelen en de hoogste prestaties combineren. LOWA heeft de ambitie om vanaf 2025 volledig PFC vrij te zijn en zet nu al de eerste stappen richting dit doel. Hoe? Met een nieuw, PFC vrij ePE membraan. Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...