NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

X-Socks op Marathon Sport Expo Rotterdam

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt voor de 43ste keer de Marathon Sport Expo in Rotterdam plaats. Deze geweldige beurs vormt het bruisende begin van de NN Marathon Rotterdam en het team van TCK is er bij!

De Sport Expo biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent of gewoon van een gezonde levensstijl houdt, de beurs heeft voor ieder wat wils.

Customer Service medewerker (32-40 uur)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je. Binnen ons Customer Service Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Customer Service Medewerker (32 – 40 uur).

Bij onze afdeling customer service kunnen klanten (B2B) en consumenten (D2C) terecht met alle vragen over orders, voorraden, retouren en reparaties. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij TCK met een geavanceerd CRM-systeem, waardoor alle medewerkers beschikken over alle relevante informatie.

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Ons gloednieuwe corporate magazine ligt bij de drukker!

Binnenkort zal ons splinternieuwe corporate magazine TCK NeXT4 in jullie handen zijn! In dit magazine geven we een update over de laatste ontwikkelingen binnen TCK. De focus ligt op ons meest recente initiatief waar wij enorm trots op zijn: TCK Custom Studio! Lees in het magazine alles over het concept van deze service, hoe het functioneert en welke de voordelen het biedt aan onze klanten!

Haal het beste uit je dagtocht met deuter!

Deze tijd van het jaar is perfect om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur om je heen. De nieuwste versie van de populaire AC Lite van deuter is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende varianten: van een toploader met een ruim dekselvak tot een frontloader met een lange rits. Of je nu een dag erop uitgaat met de hele familie of een uitdagendere tocht door de bergen gaat maken, de lichtgewicht AC Lite is onmisbaar tijdens al je outdooravonturen!

Lees meer...

De lichtste LEKI stok ooit

Minder betekent sneller? Voor de gloednieuwe Neotrail Pro FX.One Superlite van LEKI gaat dit zeker op! Met een gewicht van slechts 120 gram is dit de lichtste stok die LEKI ooit heeft gemaakt. Bij dit model is het gewicht voor 100% geoptimaliseerd, wat deze stok perfect maakt voor technische terreinen. De Spartan grip is gebaseerd op feedback van topatleten en is een perfecte combinatie van minimalisme en veelzijdigheid. Wat de Neotrail Pro FX.One Superlite nog meer te bieden heeft? We vertellen het je hieronder.

Lees meer...

Kindvriendelijk, kleurrijk en multifunctioneel

Net zoals volwassenen kunnen ook kinderen multifunctionele schoenen dragen. En, met kleurrijk gemak. De MERGER GTX QC JR, die speciaal is aangepast aan de behoeften van kleine voeten, weegt verrassend weinig voor een quarter-cut model. Deze waterdichte hybride schoen overtuigt des te meer door zijn functionele eigenschappen: optimale demping, robuuste stabiliteit, een perfect voetklimaat en ontzettend veel draagcomfort.

Lees meer...

Kilometers onderweg met LOWA

Iedereen die ooit een ultraloop of een lange wandeltocht heeft volbracht, weet precies hoe belangrijk het is om ongunstige weersomstandigheden te trotseren. Afhankelijk van het terrein en de route is het niet ongewoon om onderweg alle vier de seizoenen tegen te komen. Om op alle mogelijke omstandigheden voorbereid te zijn, is de nieuwe FORTUX GTX (Ws) voorzien van een waterdicht en ademend GORE-TEX-membraan. Hierdoor zijn je voeten optimaal beschermd tegen regen en kou, maar profiteren ze ook van een hoog draagcomfort op dagen met mooi weer.

Lees meer...

Onmisbaar tijdens het wandelen? Een drinkfles van SIGG!

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel…een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken voor onderweg. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Shield Therm ONE van het Zwitserse SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lees meer...

Met deuter op fietsavontuur door ruig terrein

Hoe verbeter je iets dat al perfect is? De deuter Trans Alpine is al heel wat jaren een vaste factor in de fietswereld. Deze praktische, ruime mountainbikerugzak met een slimme indeling en een comfortabele pasvorm, heeft door de jaren heen behoorlijk grote avonturen in de bergen beleefd. Voor zomer 2024 heeft deze geliefde klassieker een make-over gekregen, zodat hij nog beter en nog duurzamer is. Wat echter onveranderd is gebleven: de Trans Alpine is nog steeds de allerbeste keuze voor een uitdagende meerdaagse tocht op de mountainbike.

Lees meer...

Comfortabel trailrunnen met deuter

Met een nauwsluitende pasvorm, ademende materialen, een eindeloos aantal opbergvakken en slimme aanpassingsmogelijkheden staat deuter met het nieuwe Traick trailrunningvest vooraan in het veld. Het vest overtreft ook nog eens veel van z’n concurrenten door de efficiënte wijze waarop de Traick wordt geproduceerd. Dit high-performance hardloopvest is zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar in een versie van 5 of 9 liter en is daardoor geschikt voor elke trailrunner, ongeacht de afstand die gerend wordt.

Lees meer...

Het hele jaar door sportief op de berg

Eén voor alles? Wat voor veel bergsportliefhebbers klinkt als een droom, blijkt bij nader inzien een klassieke bergschoen voor het hele jaar door te zijn. Of het nu gaat om een bergwandeling, een via ferrata of een uitdagende tocht op grote hoogte, de nieuwe VAJOLET GTX MID van LOWA is er bij elk outdooravontuur bij. Deze waterdichte, stijgijzervaste en herzoolbare allrounder, die voorzien is van een met carbon versterkte binnenzool, is een perfecte touwpartner voor veeleisende bergtochten in eeuwig ijs of rotsachtig terrein.

Lees meer...

deuter officieel partner Merrell Skyrunner World Series 2024

Met trots kondigt de Merell Skyrunner World Series haar nieuwe, revolutionaire partner voor trailrunning vesten en outdoor rugzakken aan: deuter, dé pionier op het gebied van rugzakken en slaapzakken. Nadat bleek dat de waarden van deuter en de Merell Skyrunner World Series op één lijn zaten, zijn beide partijen een overeenkomst voor dit jaar aangegaan. deuter zal het Merell Skyrunner World Series team voorzien van het nieuwste trailrunning model, de Traick. Hiermee zal het team dit jaar de hele wereld over reizen. Hieronder vertellen we je alles over dit bijzondere partnerschap.

Lees meer...

Voordelig instapmodel van ORTLIEB

Denk je aan ORTLIEB, dan denk je waarschijnlijk ook aan dé klassieker van het merk: de Back-Roller. Deze fietstas heeft zich al miljoenen keren bewezen, niet alleen tijdens reizen, maar ook in het dagelijks leven. Dit jaar introduceert ORTLIEB de Back-Roller Core: een voordelig instapmodel dat geen concessies doet op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en waterdichtheid. Ook handig: dit nieuwe model wordt per tas verkocht, dus je hoeft niet meteen een set aan te schaffen. Vind je de Back-Roller, de nieuwe naam voor de Back-Roller Classic, nog een stap te ver? Ga dan voor de Back-Roller Core! Hieronder vertellen we je alles over dit nieuwe model.

Lees meer...