NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Wil je alles over de nieuwe, unieke TCK Custom Studio weten?

Wist je dat wij dit jaar een nieuwe editie van ons TCK NeXT magazine hebben uitgebracht? De eerste editie werd in 2012 gelanceerd, naar aanleiding van ons 40-jarig bestaan, en inmiddels zijn we alweer bij TCK NeXT 4. De vierde editie staat in het teken van onze nieuwe Custom Studio. Kort gezegd is de TCK Custom Studio een in-house service waarmee we artikelen kunnen personaliseren. Een mooie toevoeging aan onze lijst met toegevoegde waardes! Hieronder lees je meer over TCK NeXT 4 en kun je tevens het digitale magazine downloaden.

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Nieuwe erkenning als Leerbedrijf voor Logistiek Medewerker

Met trots kunnen wij melden dat TCK Sports Group ook erkend is als leerbedrijf voor de kwalificatie Logistiek Medewerker! Naast onze bestaande erkenning voor de kwalificatie Grafisch Vormgever, zijn we nu ook officieel gecertificeerd om mbo-studenten te begeleiden in de beroepspraktijk van logistiek.

In ons magazijn hebben we al enkele keren snuffel-stagiairs begeleid. Vanaf september verwelkomen we echter een BBL-(Beroeps Begeleidende Leerweg) leerling die een MBO-opleiding tot Logistiek Medewerker volgt en ervoor heeft gekozen om zijn praktijkervaring bij TCK op te doen. Deze leerling zal een volledig schooljaar lang vier dagen per week als leerling-magazijn medewerker bij ons aan de slag gaan.

uvex testwinnaar Stiftung Warentest

Je hoofd is een ontzettend gevoelig lichaamsdeel, zeker tijdens het fietsen. Zelfs een botsing met een snelheid van slechts tien kilometer per uur kan leiden tot hersenschade. Verschillende studies tonen aan dat een fietshelm het risico op ernstig hoofdletsel aanzienlijk vermindert. En laat uvex nou een uitgebreide collectie fietshelmen hebben! De fietshelmen van uvex bieden een ongeëvenaarde bescherming, precies wat je nodig hebt op de fiets. In een uitgebreide test van de Stiftung Warentest is een van de modellen uit de City collectie zelfs uitgeroepen tot testwinnaar: de urban planet LED. Hieronder vertellen we je alles over deze test en helm.

Lees meer...

LOWA PFC vrij vanaf 2025

LOWA staat voor de hoogste kwaliteit, een perfecte pasvorm en innovatie op alle gebieden. Daarom is het voor het merk ook zo belangrijk om materialen te blijven gebruiken die verantwoord handelen en de hoogste prestaties combineren. LOWA heeft de ambitie om vanaf 2025 volledig PFC vrij te zijn en zet nu al de eerste stappen richting dit doel. Hoe? Met een nieuw, PFC vrij ePE membraan. Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

Stoere kinderschoen voor het hele jaar door

LOWA geeft (letterlijk!) een verrassende draai aan het kindermodel van de FERROX. Want wie had gedacht dat de nieuwe FERROX GTX MID JR net zo gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden als het lage model? Deze halfhoge kinderschoen is namelijk voorzien van het praktische BOA® Fit systeem. Een multifunctioneel concept dat kinderharten sneller laat kloppen, en niet alleen vanwege de coole prints. Ook de typische kinderleest, de dempende LOWA® DYNAPU®-tussenzool en het ondersteunende SUPPORT FRAME laten niets te wensen over.

Lees meer...

Lichte wandelschoen en trekkingschoen in één

Wil een baanbrekend schoenconcept nieuwe mijlpalen zetten, dan is innovatie nodig. Iets ongekends dus, zoals de INNOVO GTX MID (Ws). De multifunctionele light-trekking schoen combineert een volledig vernieuwde tussenzool van dempend LOWA® DYNAPU® met de stabiliserende eigenschappen van het klassieke SUPPORT FRAME. Enerzijds om op te vallen, anderzijds om een sportieve en jonge doelgroep aan te spreken.

Lees meer...

Wandel de concurrentie eruit met LOWA

Niet iedere wandelschoen kan een klassieker worden. Maar, dit is een van de meest geliefde modellen van LOWA: de RENEGADE. Om wat al goed was nog beter te maken, is de RENEGADE EVO GTX MID (Ws) aangevuld met een paar kleine maar fijne details, zowel functioneel als optisch. Nog beter dan ooit tevoren houden deze multifunctionele schoenen rekening met alle aspecten rond een perfecte pasvorm, voldoende ruimte voor de tenen en een stijlvol uiterlijk. Zonder daarbij ook maar iets te beknibbelen op functionaliteit.

Lees meer...

Sportieve versie van een klassieke wandelschoen

De natuur te voet ontdekken is al lang niet meer alleen een grote passie van oudere wandelaars. Integendeel, bergwandelen is al geruime tijd een van de populairste trendsporten. Geen wonder, als je kijkt naar het onconventionele design van sportieve modellen als de nieuwe RANDIR GTX MID (Ws) van LOWA. Deze nieuwkomer is een moderne herinterpretatie van een klassieke trekkingschoen, die met een dempende LOWA® DYNAPU®+ tussenzool en een sportief design ook bij de jongere generatie in de smaak valt.

Lees meer...

Haal het beste uit je dagtocht met deuter!

Deze tijd van het jaar is perfect om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur om je heen. De nieuwste versie van de populaire AC Lite van deuter is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende varianten: van een toploader met een ruim dekselvak tot een frontloader met een lange rits. Of je nu een dag erop uitgaat met de hele familie of een uitdagendere tocht door de bergen gaat maken, de lichtgewicht AC Lite is onmisbaar tijdens al je outdooravonturen!

Lees meer...

De lichtste LEKI stok ooit

Minder betekent sneller? Voor de gloednieuwe Neotrail Pro FX.One Superlite van LEKI gaat dit zeker op! Met een gewicht van slechts 120 gram is dit de lichtste stok die LEKI ooit heeft gemaakt. Bij dit model is het gewicht voor 100% geoptimaliseerd, wat deze stok perfect maakt voor technische terreinen. De Spartan grip is gebaseerd op feedback van topatleten en is een perfecte combinatie van minimalisme en veelzijdigheid. Wat de Neotrail Pro FX.One Superlite nog meer te bieden heeft? We vertellen het je hieronder.

Lees meer...

Kindvriendelijk, kleurrijk en multifunctioneel

Net zoals volwassenen kunnen ook kinderen multifunctionele schoenen dragen. En, met kleurrijk gemak. De MERGER GTX QC JR, die speciaal is aangepast aan de behoeften van kleine voeten, weegt verrassend weinig voor een quarter-cut model. Deze waterdichte hybride schoen overtuigt des te meer door zijn functionele eigenschappen: optimale demping, robuuste stabiliteit, een perfect voetklimaat en ontzettend veel draagcomfort.

Lees meer...

Kilometers onderweg met LOWA

Iedereen die ooit een ultraloop of een lange wandeltocht heeft volbracht, weet precies hoe belangrijk het is om ongunstige weersomstandigheden te trotseren. Afhankelijk van het terrein en de route is het niet ongewoon om onderweg alle vier de seizoenen tegen te komen. Om op alle mogelijke omstandigheden voorbereid te zijn, is de nieuwe FORTUX GTX (Ws) voorzien van een waterdicht en ademend GORE-TEX-membraan. Hierdoor zijn je voeten optimaal beschermd tegen regen en kou, maar profiteren ze ook van een hoog draagcomfort op dagen met mooi weer.

Lees meer...