Nieuws

Primeur! Presentatie TCK Custom Studio tijdens Brand Event!

Tijdens het aankomende Brand Event op maandag 11 december in het Sports Business Center in Leusden introduceren wij onze gloednieuwe in-house service: TCK Custom Studio! Deze extra service, die wij aanbieden aan onze retailers, stelt ons in staat om zowel onze eigen producten als producten die door onze retailers zelf worden aangeleverd te personaliseren.

Nele Vanbuel Sportvrouw van het Jaar van Durbuy

Onze Belgische account manager Nele Vanbuel is door de gemeente Durbuy verkozen tot Sportvrouw van het Jaar 2023! Deze eer heeft ze mogen ontvangen vanwege haar zwemprestaties in de afgelopen jaren. We feliciteren Nele van harte met deze prachtige erkenning!

Deze strijders staan klaar om de pistes te betreden

Met trots delen we mee dat het TCK-team voor de vierde keer op rij zal deelnemen aan de Hoh Saas 12-uurs Challenge in Zwitserland! Dit bijzondere evenement vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024, waar onze teamleden Michel van den Adel, Ron Vervoort en Femke Larik vanaf 00.00 uur zich 12 uur lang zullen inzetten op de latten. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Mentelity Games!

Welkom aan boord!

We zijn verheugd om jullie te informeren over de nieuwste toevoegingen aan ons team. Met trots verwelkomen wij Lars Meesters en Jeremy Aué bij ons bedrijf. Ze brengen stuk voor stuk unieke vaardigheden en ervaringen met zich mee, die ongetwijfeld zullen bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Omdat iedereen zich op de fiets comfortabel moet voelen

‘Ons doel is om mensen in alle maten te motiveren om te sporten en hen te ondersteunen bij het zorgen voor hun gezondheid’. Aan het woord is Heike Schönemann, snijspecialist bij het Duitse merk GONSO. In onderstaand interview vragen we haar alles over de fietskleding van GONSO, de materialen, de pasvormen en de maten. Lees snel verder!

Lees meer...

Omdat GONSO om de natuur geeft

Ken je de Fair Wear Foundation? Deze organisatie heeft als doel om de werkomstandigheden in de lokale fabrieken in de textiel- en kledingindustrie te verbeteren. Het Duitse merk GONSO geeft om de natuur en is al sinds 2011 lid van de Fair Wear Foundation. Kies je voor de fietskleding van GONSO, dan weet je dat je met een gerust hart op pad kunt.

Lees meer...

Op zoek naar een perfect passende fietsbroek?

Je wilt gaan fietsen en bent op zoek naar een fietsbroek waarmee je uren comfortabel op het zadel kunt zitten. Maar, hoe weet je nou welke fietsbroek voor jou geschikt is? Het aanbod aan fietsbroeken is enorm en elk model heeft weer andere features. GONSO helpt je graag bij het vinden van een perfect zittende fietsbroek. Het merk is immers niet voor niks dé fietsbroekenexpert.

Lees meer...

Fiets op kop met X-SOCKS

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

Lees meer...

Ortovox doet het: klimaatneutrale klimcollectie

Met een compleet klimaatneutrale klimcollectie bereikt Ortovox in zomer 2022 een belangrijke mijlpaal op het pad naar haar ambitieuze duurzaamheidsdoelen die zijn vastgelegd in de ProtACT2024 strategie. Het doel van het Zuid-Duitse merk is om de bergen, de plek waar we allemaal zo van houden, te beschermen, door het bedrijf in een consistente, volledig duurzame richting te sturen en door de benadering van en toegang tot bergsporten van de gemeenschap te sturen. In harmonie met de natuur bewegen, zowel op weg naar als in de bergen. Hieronder lees je alles over dit ambitieuze doel van Ortovox.

Lees meer...

Denk je aan ORTLIEB, dan denk je aan…?

Een bewering die het bedrijf meer dan waarmaakt. Kwalitatief hoogwaardige materialen en gelaste naden zijn tot een waterkolom van 100.000 millimeter waterdicht. Maar, iets wat ook nog ontzettend belangrijk is om 100% waterdichtheid te kunnen garanderen: de sluiting. Alle ORTLIEB sluitingen worden uitvoerig in de praktijk getest. Wist je trouwens dat Hartmut Ortlieb de rolsluiting zelf heeft uitgevonden? Lees snel verder voor meer informatie over de kwaliteit en materialen van ORTLIEB producten.

Lees meer...

Let’s protact what we love

‘De bergen zijn ons thuis. Wiens rol is het, zo niet de onze, om ze te beschermen? Onze nieuwe ProtACT Academy is toegewijd om te behouden waar we van houden’, aldus Ortovox over haar nieuwe project. De ProtACT Academy is een trainings- en inspiratieplatform op het gebied van duurzaamheid, met één belangrijk doel: het beschermen van de bergen. Hieronder vertellen we je meer over dit mooie project.

Lees meer...

Niet te overtreffen: X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear

Superieure producten, zoals de Energizer van X-BIONIC, worden niet gewoon vervangen, ze worden constant verbeterd. De textiel engineers uit Zwitserland hebben, samen met professionele atleten, maanden in het onderzoekslaboratorium doorgebracht. De focus hierbij lag op de atleten, niet op de producten, en ze stelden zichzelf de vraag: ‘hoe kunnen we atleten beter ondersteunen bij hun inspanningen?’. Het antwoord: de Energizer 4.0.

Lees meer...

arena’s nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid

Bij arena delen ze allemaal een passie voor sport en het leven in én rondom het water. Deze passie inspireert arena om meer samen te werken en om voortdurend de nadelige effecten op onze planeet te minimaliseren. arena kiest partners die hun waarden delen en, net als arena, investeren in zowel de planeet als de mens. arena bouwt aan een betere toekomst voor al hun medewerkers, partners, consumenten én natuurlijk het milieu.

Daarom heeft arena met de SS22 collectie een aantal nieuwigheden op het gebied van duurzaamheid toegepast.

Lees meer...

Een actieve levensstijl gezond? Jazeker!

Dat sport en lichaamsbeweging positieve effecten op de gezondheid hebben weten we al sinds de jaren ’50. Dit blijkt wel uit een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat goed gedocumenteerd is. In het digitale tijdperk waarin we nu leven is de toegang tot informatie een fluitje van een cent en het is dan ook geen geheim dat sport talloze voordelen heeft en een enorme impact heeft op ons dagelijks leven én onze gezondheid. In onderstaand bericht bekijken we de voordelen van wandelen op onze gezondheid eens nader.

Lees meer...