Ik ga wandelen en neem mee...

...een drinkfles en lunchbox van SIGG!

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen. Ondanks alle maatregelen kunnen we dit blijven doen, natuurlijk volgens de geldende richtlijnen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Wandelschoenen aan en gaan! Hoewel... een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder onderweg lekker iets te eten en te drinken. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. SIGG heeft alles wat je hiervoor nodig hebt! De Hot & Cold flessen houden je drinken urenlang aangenaam warm of koud, met een Food Jar neem je zonder problemen je zelfgemaakte soep mee en een lunchbox biedt plaats aan je boterhammen, wraps of gezonde salade. Aan jou de taak om je eten klaar te maken en...te genieten! Meer informatie over de Hot & Cold drinkflessen, lunchboxen en Food Jars van SIGG? Lees dan snel verder!

Hot & Cold drinkflessen
Warme en koude dranken on the go! De SIGG Hot & Cold drinkflessen zijn ideaal voor iedereen die ook graag onderweg van warme koffie of thee wilt genieten. De stijlvolle en praktische flessen zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal, 100% lekvrij en vrij van BPA en schadelijke stoffen. Met een draaidop of een handige ONE top, met of zonder beker en verkrijgbaar in verschillende maten, SIGG heeft voor iedereen een passende Hot & Cold drinkfles!

Food Jar
Mealprepping is de nieuwe trend op het gebied van food. Thuis je eten koken en dan lekker meenemen voor bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de frisse buitenlucht. De SIGG Food Jars, gemaakt van RVS, houden je eten urenlang heerlijk warm of koud. Je kunt direct uit de Food Jar eten, dus plof neer en eet waar je maar wilt! Verkrijgbaar in een 0.3 en 0.5 versie, met of zonder geïntegreerde kom en bestekset.

Lunchbox
Een vaatwasser- en magnetronbestendige siliconen insert, een divider en een geavanceerd sluitsysteem, meer heb je toch niet nodig om je lunch onderweg mee te nemen? Of je nu gaat voor een aantal lekkere boterhammen met kaas, een smakelijke wrap of een gezonde salade, je lunch neem je eenvoudig mee in een SIGG Lunchbox. Verkrijgbaar in twee maten en verschillende kleuren.
Wandelen én lekker eten en drinken in de buitenlucht? Het kan met SIGG!

SIGG Lunchboxen
<