NL FR EN

Partnerships

TCK Sports Group draagt de sport in de breedste zin van het woord een warm hart toe. Om deze reden is TCK een aantal grootschalige samenwerkingen op het gebied van sportsponsoring aangegaan.

Team NL Paraskiën

Voor veel mensen met een handicap is sport een essentiële manier om beter om te gaan met dagelijkse uitdagingen. Met dit doel voor ogen ondersteunt TCK Sports Group met trots al meer dan 30 jaar het Nederlands Team Paraskiën.
Fonds Gehandicaptensport
inspireren
motiveren
olympisch goud
"Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen."
Jeroen Kampschreur, paralympisch en meervoudig wereldkampioen zitskiën

Koninklijke Nederlandse Zwem Bond

arena is de officiële sponsor van de KNZB en levert kleding voor de disciplines wedstrijdzwemmen, schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en paralympisch zwemmen. Als partner van de zwembond draagt arena actief bij aan het verwezenlijken van diens missie om de zwemtraditie in Nederland te versterken en het aantal zwemmers op alle niveaus te laten groeien.
vertrouwen
ambitie
zwemtraditie
samenwerking
"Ik ben op dit moment de beste, ik ben in topvorm. Dit is echt een goede start van het jaar!"
Sharon van Rouwendaal, olympisch en meervoudig wereldkampioen openwaterzwemmen

Fietsersbonden Benelux

ORTLIEB werkt samen met de Fietsersbonden in Nederland en België, om zich samen in te spannen om fietsen veiliger, aangenamer en gemakkelijker te maken voor alle fietsers in beide landen.
partnerschap
fietsgeluk
fietsklimaat
fietsersbelangen
"Wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige fietstassen die ook nog eens waterdicht zijn, zou zomaar eens terecht kunnen komen bij de producten van ORTLIEB."
Fietsersbond Nederland

uvex Intermarché-Wanty Pro Tour Team

'Protecting people' is de missie en filosofie van uvex in slechts twee woorden. Met ingang van 2023 is uvex de trotse sponsor van het Intermarché-Wanty Pro Tour Team.
made in Germany
betrouwbaarheid
veiligheid
bescherming
"uvex was in 2014 voor het laatst vertegenwoordigd in de UCI WorldTour, maar met de sponsoring van team Intermarche-Wanty is het merk weer helemaal terug."
uvex Sports GmbH