Nieuws

Luister nu naar de arena zwempodcast!

Je kunt natuurlijk tijdens het werken, wandelen of huishouden naar muziek luisteren, maar een podcast is minstens zo leuk om te luisteren. En wat helemaal leuk is: arena heeft nu haar eigen podcast! In ‘De arena zwempodcast’ gaat zwemjournaliste Nanda van Heteren in gesprek met verschillende wedstrijdzwemmers, collega’s uit de zwemwereld en experts. Het resultaat? Een informatieve podcast vol diepgaande gesprekken, handige informatie en inspiratie, die voor zwemmers herkenbaar én leerzaam is. Hieronder vertellen we je meer over de podcast van arena!

Lees meer...

Vernieuwde Running collectie van Injinji

Innovatie en groei vormen de kern van het ontwerpproces bij Injinji, waardoor het merk constant op zoek is naar nieuwe manieren om haar producten te verbeteren. Voor het nieuwe seizoen is Injinji daar wederom in geslaagd: de bestverkochte Running sokken zijn compleet vernieuwd! Door waardevolle feedback van klanten én experts heeft Injinji zowel de essentiële voordelen van de sokken behouden als nieuwe features toegevoegd. De constructie van onder andere de Run Lightweight en de Run Original Weight, beide in de No-Show en Mini-Crew uitvoering, heeft een update gekregen. Daarnaast is de duurzaamheid aanzienlijk verbeterd, zorgen de sokken voor een betere ondersteuning van de voetboog én is de anatomische pasvorm aangepast.

Lees meer...

Jelle Geens kiest voor HUUB

In de wereld van triathlon is de Belgische atleet Jelle Geens geen onbekende. In 2019 brak hij door tot de wereldtop met een overwinning in de World Triathlon Series in Montreal, een bronzen medaille in Hamburg en brons op het Europees Kampioenschap in Weert. Naast een glansrijke carrière als triatleet, studeert Jelle ook nog voor Industrieel Ingenieur in Leuven. Tijdens zijn triathlons vertrouwt Jelle op de kleding van HUUB, waardoor hij voor de beste resultaten kan gaan!

Lees meer...

HUUB hoofdsponsor van de 043 Triathlon

Vorig jaar was HUUB nog subsponsor van de 043 Thriathlon in Maastricht, met ingang van dit jaar is het merk hoofdsponsor van het evenement! De 043 Thriathlon wordt georganiseerd door Bear Sports, organisator van diverse trails, wielertochten en hardloopevenementen, en echt een naam in de wereld van de buitensport. Op zondag 4 juni kunnen deelnemers strijden op diverse afstanden, waaronder een 1/8 triathlon, de olympische afstand en de PTO100, een nieuwe afstand die vergelijkbaar is met een halve triathlon. Kinderen kunnen de uitdaging aangaan tijdens de Ironkids. HUUB zal ruimschoots aanwezig zijn tijdens dit sportieve evenement in het mooie Maastricht!

Lees meer...

Nieuw seizoen, nieuwe kleur voor Injinji

Als je vele kilometers hardloopt, is het wel zo fijn om sokken aan te hebben die zowel comfort als ondersteuning bieden. De Ultra Run sokken van Injinji doen dat! De sokken in deze collectie zijn over de gehele lengte voorzien van zacht badstof om de impact van zware runs en trainingen op de voeten te verzachten. Voor zomer 2023 lanceert Injinji een nieuwe kleur voor de Ultra Run damessokken. Benieuwd naar de kleur? Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

arena in de kleuren van het Great Barrier Reef

Meer dan 2.900 riffen en 900 eilanden, verspreid over een gebied van maar liefst 334.400 kilometer: het Great Barrier Reef is bij uitstek het grootste koraalrif ter wereld. In het land van dit koraalrif, Australië, is op 13 december het WK Kortebaan van start gegaan. Een mooie gelegenheid voor arena om een limited edition van de Powerskin Carbon Series op de markt te brengen! ‘Deze gloednieuwe collectie is een ode aan onze oceanen en hun biodiversiteit’, aldus arena.

Lees meer...

Het allereerste duurzame, door de FINA goedgekeurde racepak

Met trots introduceert arena de volgende generatie racepakken: ST Next. Met ST Next is arena wereldwijd het eerste merk dat een duurzaam racepak op de markt brengt, een ware revolutie. In vergelijking met de ST 2.0 is deze vernieuwde versie 20% lichter, wat resulteert in minder wateropname en minder weerstand. Lees hieronder alles over de unieke ST Next van arena.

Lees meer...

Heerlijk warme, duurzame sokken van Injinji

Het doel van Injinji is om premium teensokken te maken, die dragers de beste beschermende laag tussen voet en schoen geeft, ongeacht de activiteit. Om deze belofte aan alle Injinji klanten te blijven nakomen, was het noodzakelijk om terug te gaan naar de tekentafel en te onderzoeken hoe het gebruik van wol kon worden verbeterd, van vezel tot ontwerp en pasvorm. Het resultaat van dit proces? Een nieuwe wolsoort in de Run, Liner en Outdoor collecties. De nieuwe sokken met wol zijn gemaakt van eersteklas merino wol, dat gecertificeerd mulesing vrij is en zorgt voor meer comfort en betere prestaties. En wat helemaal mooi is: Injini werkt naar de certificatie voor de Responsible Wool Standard (RWS) toe.

Lees meer...

Omdat we maar één aarde hebben

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

Lees meer...

Benieuwd naar de duurzame sokken van Injinji?

Met trots presenteert Injinji de nieuwe Everyday Upcycled collectie met sokken die zijn gemaakt van gerecycled katoen en plastic flessen. Het productieproces van elke sok bespaart water, vermindert de uitstoot van CO2 en zet textielafval om in comfortabele, milieuvriendelijke textielvezels. Met de Everyday Upcycled heeft Injinji een sok ontworpen die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar die tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseert en de hoeveelheid afval vermindert.

Lees meer...