NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Wil je alles over de nieuwe, unieke TCK Custom Studio weten?

Wist je dat wij dit jaar een nieuwe editie van ons TCK NeXT magazine hebben uitgebracht? De eerste editie werd in 2012 gelanceerd, naar aanleiding van ons 40-jarig bestaan, en inmiddels zijn we alweer bij TCK NeXT 4. De vierde editie staat in het teken van onze nieuwe Custom Studio. Kort gezegd is de TCK Custom Studio een in-house service waarmee we artikelen kunnen personaliseren. Een mooie toevoeging aan onze lijst met toegevoegde waardes! Hieronder lees je meer over TCK NeXT 4 en kun je tevens het digitale magazine downloaden.

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Nieuwe erkenning als Leerbedrijf voor Logistiek Medewerker

Met trots kunnen wij melden dat TCK Sports Group ook erkend is als leerbedrijf voor de kwalificatie Logistiek Medewerker! Naast onze bestaande erkenning voor de kwalificatie Grafisch Vormgever, zijn we nu ook officieel gecertificeerd om mbo-studenten te begeleiden in de beroepspraktijk van logistiek.

In ons magazijn hebben we al enkele keren snuffel-stagiairs begeleid. Vanaf september verwelkomen we echter een BBL-(Beroeps Begeleidende Leerweg) leerling die een MBO-opleiding tot Logistiek Medewerker volgt en ervoor heeft gekozen om zijn praktijkervaring bij TCK op te doen. Deze leerling zal een volledig schooljaar lang vier dagen per week als leerling-magazijn medewerker bij ons aan de slag gaan.

arena contract voor toptalent Caspar Corbeau

Met trots kondigen we de nieuwste toevoeging aan het arena team aan: de in de Verenigde Staten geboren Nederlandse zwemmer Caspar Corbeau. Caspar is in Santa Cruz in het zonnige Californië geboren en heeft vrijwel zijn hele leven in de VS gewoond. Vorig jaar augustus is hij naar Amsterdam verhuisd om zijn zwemcarrière in Nederland voort te zetten. Als nieuwste aanwinst van het team van arena zal hij onder andere op de Olympische Spelen in actie komen op de 100 en 200 meter schoolslag. Hieronder vertellen we je alles over Caspar Corbeau en zijn partnerschap met arena.

Lees meer...

Onmisbaar tijdens het wandelen? Een drinkfles van SIGG!

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel…een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken voor onderweg. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Shield Therm ONE van het Zwitserse SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lees meer...

Revolutionair van arena: Powerskin Primo

Het Italiaanse arena lanceert opnieuw een ware innovatie: Powerskin Primo. Maximale compressie én maximale flexibiliteit in één wedstrijdpak? De nieuwe Powerskin Primo van arena heeft het! Deze nieuwe revolutie van arena is het eerste tenso-elastische wedstrijdpak ter wereld en biedt de hoogste compressie met het meest ultieme comfort. De Powerskin Primo van arena biedt vele voordelen, waaronder een verbeterde oppervlakteweerstand. Daarnaast is dit het eerste wedstrijdpak dat beschikbaar is in ‘Long Torso’ maten, voor een betere pasvorm en minder druk op de schouders. Hieronder vertellen we je alles over dit revolutionaire nieuwe racepak van arena.

Lees meer...

Wil jij vanaf nu altijd op de hoogte zijn?

Rollerblade nodigt skateliefhebbers uit om deel uit te maken van hun levendige community via social media. Volg Rollerblade Benelux op het nieuwe officiële Instagram account (@rollerbladenederland) om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de skategemeenschap.

Op het Instagram account deelt Rollerblade boeiende content, waaronder foto's en video's van enthousiaste skaters, tips en tricks om je vaardigheden te verbeteren, en aankondigingen van nieuwe producten. Mis geen enkel moment en volg Rollerblade Benelux op social media. Heb je zelf leuke skate content? Join the skate revolution en tag @rollerbladenederland op Instagram.

Lees meer...

Luister nu naar de arena zwempodcast!

Je kunt natuurlijk tijdens het werken, wandelen of huishouden naar muziek luisteren, maar een podcast is minstens zo leuk om te luisteren. En wat helemaal leuk is: arena heeft nu haar eigen podcast! In ‘De arena zwempodcast’ gaat zwemjournaliste Nanda van Heteren in gesprek met verschillende wedstrijdzwemmers, collega’s uit de zwemwereld en experts. Het resultaat? Een informatieve podcast vol diepgaande gesprekken, handige informatie en inspiratie, die voor zwemmers herkenbaar én leerzaam is. Hieronder vertellen we je meer over de podcast van arena!

Lees meer...

Omdat we maar één aarde hebben

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

Lees meer...

Benieuwd naar de duurzame sokken van Injinji?

Met trots presenteert Injinji de nieuwe Everyday Upcycled collectie met sokken die zijn gemaakt van gerecycled katoen en plastic flessen. Het productieproces van elke sok bespaart water, vermindert de uitstoot van CO2 en zet textielafval om in comfortabele, milieuvriendelijke textielvezels. Met de Everyday Upcycled heeft Injinji een sok ontworpen die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar die tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseert en de hoeveelheid afval vermindert.

Lees meer...

Fiets op kop met X-SOCKS

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

Lees meer...

Niet te overtreffen: X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear

Superieure producten, zoals de Energizer van X-BIONIC, worden niet gewoon vervangen, ze worden constant verbeterd. De textiel engineers uit Zwitserland hebben, samen met professionele atleten, maanden in het onderzoekslaboratorium doorgebracht. De focus hierbij lag op de atleten, niet op de producten, en ze stelden zichzelf de vraag: ‘hoe kunnen we atleten beter ondersteunen bij hun inspanningen?’. Het antwoord: de Energizer 4.0.

Lees meer...

arena’s nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid

Bij arena delen ze allemaal een passie voor sport en het leven in én rondom het water. Deze passie inspireert arena om meer samen te werken en om voortdurend de nadelige effecten op onze planeet te minimaliseren. arena kiest partners die hun waarden delen en, net als arena, investeren in zowel de planeet als de mens. arena bouwt aan een betere toekomst voor al hun medewerkers, partners, consumenten én natuurlijk het milieu.

Daarom heeft arena met de SS22 collectie een aantal nieuwigheden op het gebied van duurzaamheid toegepast.

Lees meer...