NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Business Controller/Compliance Officer (28-40 uur)

TCK Sports Group is een toonaangevende onafhankelijke importeur en distributeur van sport- en outdoorartikelen in de Benelux. Dankzij onze voortdurende innovatie kiezen steeds meer A-merken voor TCK Sports Group als hun exclusieve distributiepartner. Ter ondersteuning van onze groei en de veranderende wet- en regelgeving hebben we een nieuwe rol gecreëerd: Business Controller / Compliance Officer (28 - 40 uur per week).

In deze gecombineerde functie werk je op het snijvlak van financial en business controlling. Je houdt je niet alleen bezig met financiële rapportages, maar je ondersteunt ook het management door middel van analyses en het interpreteren van financiële gegevens binnen een bredere bedrijfscontext. Als Compliance Officer speel je een leidende rol binnen het CSRD-projectteam en zorg je voor de ontwikkeling en uitvoering van het compliance beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van relevante rapportages op het gebied van CSRD.

Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van bedrijfsprocessen en draagt actief bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Nieuw boek van ORTLIEB-ambassadeurs WeLeaf: Wildkamperen

Op 24 september verschijnt het nieuwste boek van Zoë Agasi en Olivier van Herck, bekend van hun eerdere werk ‘Op Eigen Kracht’ en hun inspirerende platform WeLeaf. Dit keer nemen ze je mee in de wereld van Wildkamperen, een gids vol praktische tips en persoonlijke verhalen om je te helpen de natuur in te trekken en de ultieme vrijheid van wildkamperen te ervaren.

Met meer dan 400 tips en talrijke anekdotes ontdek je alles wat je moet weten om je tent op te zetten in het wild. Van het vinden van de perfecte kampeerplek en omgaan met angsten, tot het kamperen als vrouw alleen en de regels in verschillende Europese landen – dit boek heeft het allemaal!

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!

Duik met arena in het water voor een goed

Wist je dat in Nederland 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Oktober is borstkankermaand, een maand waarin extra aandacht aan deze ziekte wordt gegeven. Verschillende merken en organisaties dragen tijdens deze maand hun steentje bij, zo ook het Italiaanse arena. Om de boodschap in de krachtigste manier over te brengen en het bewustzijn te vergroten, lanceert arena het Pink Dahlia badpak en werkt het merk samen met de non-profit organisatie Keep A Breast. Hieronder vertellen we je er alles over.

Lees meer...

arena lanceert nieuwe limited edition collectie

Ze zijn krachtig, meedogenloos en onverzadigbaar en ze besteden het grootste deel van hun tijd aan het vechten voor hun doel. Je zou denken dat we het hebben over een katachtige, maar zijn zwemmers zo anders? Dag of nacht, op de savanne of in het zwembad, zowel katachtigen als zwemmers hebben maar één doel: presteren. Speciaal hiervoor lanceert arena een limited edition van de ST NEXT en Carbon AIR2: Leopard Skin.

Lees meer...

Powerskin technologie toegankelijk voor alle zwemmers

Wist je dat in de natuurkunde ‘impuls’ het effect beschrijft van een kracht die gedurende een bepaalde tijd op iets werkt? De nieuwe Powerskin Impulso van arena is gemaakt van het beste Italiaanse geweven technische materiaal. Deze nieuwe race zwemkleding is ontworpen om prestaties te verbeteren door middel van matige compressie die de spieren ondersteunt, de hydrodynamische positie van het lichaam in het water verbetert en de weerstand vermindert. Met de nieuwe Impulso is de revolutionaire Powerskin technologie nu toegankelijk voor alle zwemmers.

Lees meer...

arena contract voor toptalent Caspar Corbeau

Met trots kondigen we de nieuwste toevoeging aan het arena team aan: de in de Verenigde Staten geboren Nederlandse zwemmer Caspar Corbeau. Caspar is in Santa Cruz in het zonnige Californië geboren en heeft vrijwel zijn hele leven in de VS gewoond. Vorig jaar augustus is hij naar Amsterdam verhuisd om zijn zwemcarrière in Nederland voort te zetten. Als nieuwste aanwinst van het team van arena zal hij onder andere op de Olympische Spelen in actie komen op de 100 en 200 meter schoolslag. Hieronder vertellen we je alles over Caspar Corbeau en zijn partnerschap met arena.

Lees meer...

Onmisbaar tijdens het wandelen? Een drinkfles van SIGG!

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel…een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken voor onderweg. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Shield Therm ONE van het Zwitserse SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lees meer...

Wil jij vanaf nu altijd op de hoogte zijn?

Rollerblade nodigt skateliefhebbers uit om deel uit te maken van hun levendige community via social media. Volg Rollerblade Benelux op het nieuwe officiële Instagram account (@rollerbladenederland) om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de skategemeenschap.

Op het Instagram account deelt Rollerblade boeiende content, waaronder foto's en video's van enthousiaste skaters, tips en tricks om je vaardigheden te verbeteren, en aankondigingen van nieuwe producten. Mis geen enkel moment en volg Rollerblade Benelux op social media. Heb je zelf leuke skate content? Join the skate revolution en tag @rollerbladenederland op Instagram.

Lees meer...

Luister nu naar de arena zwempodcast!

Je kunt natuurlijk tijdens het werken, wandelen of huishouden naar muziek luisteren, maar een podcast is minstens zo leuk om te luisteren. En wat helemaal leuk is: arena heeft nu haar eigen podcast! In ‘De arena zwempodcast’ gaat zwemjournaliste Nanda van Heteren in gesprek met verschillende wedstrijdzwemmers, collega’s uit de zwemwereld en experts. Het resultaat? Een informatieve podcast vol diepgaande gesprekken, handige informatie en inspiratie, die voor zwemmers herkenbaar én leerzaam is. Hieronder vertellen we je meer over de podcast van arena!

Lees meer...

Omdat we maar één aarde hebben

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

Lees meer...

Benieuwd naar de duurzame sokken van Injinji?

Met trots presenteert Injinji de nieuwe Everyday Upcycled collectie met sokken die zijn gemaakt van gerecycled katoen en plastic flessen. Het productieproces van elke sok bespaart water, vermindert de uitstoot van CO2 en zet textielafval om in comfortabele, milieuvriendelijke textielvezels. Met de Everyday Upcycled heeft Injinji een sok ontworpen die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar die tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseert en de hoeveelheid afval vermindert.

Lees meer...

Fiets op kop met X-SOCKS

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

Lees meer...