NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

X-Socks op Marathon Sport Expo Rotterdam

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt voor de 43ste keer de Marathon Sport Expo in Rotterdam plaats. Deze geweldige beurs vormt het bruisende begin van de NN Marathon Rotterdam en het team van TCK is er bij!

De Sport Expo biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent of gewoon van een gezonde levensstijl houdt, de beurs heeft voor ieder wat wils.

Customer Service medewerker (32-40 uur)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je. Binnen ons Customer Service Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Customer Service Medewerker (32 – 40 uur).

Bij onze afdeling customer service kunnen klanten (B2B) en consumenten (D2C) terecht met alle vragen over orders, voorraden, retouren en reparaties. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij TCK met een geavanceerd CRM-systeem, waardoor alle medewerkers beschikken over alle relevante informatie.

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Ons gloednieuwe corporate magazine ligt bij de drukker!

Binnenkort zal ons splinternieuwe corporate magazine TCK NeXT4 in jullie handen zijn! In dit magazine geven we een update over de laatste ontwikkelingen binnen TCK. De focus ligt op ons meest recente initiatief waar wij enorm trots op zijn: TCK Custom Studio! Lees in het magazine alles over het concept van deze service, hoe het functioneert en welke de voordelen het biedt aan onze klanten!

Onmisbaar tijdens het wandelen? Een drinkfles van SIGG!

Lekker naar buiten en genieten van de mooie natuur om je heen, iets wat je echt altijd kunt doen. Wandelen is goed voor lichaam en geest, je bent lekker buiten én je hebt niet veel nodig. Hoewel…een wandeling is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en te drinken voor onderweg. Even een pauze nemen, uitrusten, wat kletsen of juist genieten van de stilte. Met de nieuwe Shield Therm ONE van het Zwitserse SIGG neem je eenvoudig én duurzaam je warme of koude drank mee tijdens een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lees meer...

Revolutionair van arena: Powerskin Primo

Het Italiaanse arena lanceert opnieuw een ware innovatie: Powerskin Primo. Maximale compressie én maximale flexibiliteit in één wedstrijdpak? De nieuwe Powerskin Primo van arena heeft het! Deze nieuwe revolutie van arena is het eerste tenso-elastische wedstrijdpak ter wereld en biedt de hoogste compressie met het meest ultieme comfort. De Powerskin Primo van arena biedt vele voordelen, waaronder een verbeterde oppervlakteweerstand. Daarnaast is dit het eerste wedstrijdpak dat beschikbaar is in ‘Long Torso’ maten, voor een betere pasvorm en minder druk op de schouders. Hieronder vertellen we je alles over dit revolutionaire nieuwe racepak van arena.

Lees meer...

Sharon van Rouwendaal is de beste!

Openwaterzwemster Sharon van Rouwendaal is niet te stoppen! Op het WK openwaterzwemmen in Doha heeft ze maar liefst twee wereldtitels behaald. Ze begon met goud op de 10 kilometer en was een paar dagen daarna ook nog de snelste op de 5 kilometer, waar ze met een indrukwekkende eindsprint de wedstrijd won. Voor Sharon is het de eerste keer dat ze de beste van de wereld is op de 5 kilometer.

Lees meer...

Wil jij vanaf nu altijd op de hoogte zijn?

Rollerblade nodigt skateliefhebbers uit om deel uit te maken van hun levendige community via social media. Volg Rollerblade Benelux op het nieuwe officiële Instagram account (@rollerbladenederland) om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de skategemeenschap.

Op het Instagram account deelt Rollerblade boeiende content, waaronder foto's en video's van enthousiaste skaters, tips en tricks om je vaardigheden te verbeteren, en aankondigingen van nieuwe producten. Mis geen enkel moment en volg Rollerblade Benelux op social media. Heb je zelf leuke skate content? Join the skate revolution en tag @rollerbladenederland op Instagram.

Lees meer...

Luister nu naar de arena zwempodcast!

Je kunt natuurlijk tijdens het werken, wandelen of huishouden naar muziek luisteren, maar een podcast is minstens zo leuk om te luisteren. En wat helemaal leuk is: arena heeft nu haar eigen podcast! In ‘De arena zwempodcast’ gaat zwemjournaliste Nanda van Heteren in gesprek met verschillende wedstrijdzwemmers, collega’s uit de zwemwereld en experts. Het resultaat? Een informatieve podcast vol diepgaande gesprekken, handige informatie en inspiratie, die voor zwemmers herkenbaar én leerzaam is. Hieronder vertellen we je meer over de podcast van arena!

Lees meer...

Omdat we maar één aarde hebben

Bij de was- en onderhoudsmiddelen van HEY staat de zorg voor en de functie van sportieve textielvezels centraal. Water- en winddichte, maar ook ademende materialen, vragen speciale zorg, speciale wassingen en speciale impregnatie, iets waarvoor je bij HEY aan het juiste adres bent. De producten van het merk helpen mensen de natuur te ontdekken en er optimaal van te genieten. Daarnaast wil HEY een bijdrage leveren aan de natuur, die het waard is om in te leven. Verschillende aspecten van milieuvriendelijkheid spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf. Zo neemt HEY haar verantwoordelijkheid voor de natuur op diverse gebieden, zodat toekomstige generaties ook van de natuur kunnen genieten als een plek voor sport of recreatie.

Lees meer...

Benieuwd naar de duurzame sokken van Injinji?

Met trots presenteert Injinji de nieuwe Everyday Upcycled collectie met sokken die zijn gemaakt van gerecycled katoen en plastic flessen. Het productieproces van elke sok bespaart water, vermindert de uitstoot van CO2 en zet textielafval om in comfortabele, milieuvriendelijke textielvezels. Met de Everyday Upcycled heeft Injinji een sok ontworpen die comfortabel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar die tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseert en de hoeveelheid afval vermindert.

Lees meer...

Fiets op kop met X-SOCKS

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

Lees meer...

Niet te overtreffen: X-BIONIC Energizer 4.0 Underwear

Superieure producten, zoals de Energizer van X-BIONIC, worden niet gewoon vervangen, ze worden constant verbeterd. De textiel engineers uit Zwitserland hebben, samen met professionele atleten, maanden in het onderzoekslaboratorium doorgebracht. De focus hierbij lag op de atleten, niet op de producten, en ze stelden zichzelf de vraag: ‘hoe kunnen we atleten beter ondersteunen bij hun inspanningen?’. Het antwoord: de Energizer 4.0.

Lees meer...

arena’s nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid

Bij arena delen ze allemaal een passie voor sport en het leven in én rondom het water. Deze passie inspireert arena om meer samen te werken en om voortdurend de nadelige effecten op onze planeet te minimaliseren. arena kiest partners die hun waarden delen en, net als arena, investeren in zowel de planeet als de mens. arena bouwt aan een betere toekomst voor al hun medewerkers, partners, consumenten én natuurlijk het milieu.

Daarom heeft arena met de SS22 collectie een aantal nieuwigheden op het gebied van duurzaamheid toegepast.

Lees meer...