Ervaren allround (web) programmeur gezocht

Denk jij in problemen of in oplossingen? Lees hier onze vacature!

Waar anderen alleen maar énen en nullen zien, zie jij systemen. En waar de meeste mensen een strakke website bewonderen, kijk jij welke techniek daarachter hangt. Oftewel, je bent een gedreven Web Developer / PHP programmeur met een grote affiniteit met bits & bytes. Programmeren is je passie en je bent gek op complexe vraagstukken waar je je tanden in kunt zetten. Heb jij ook nog affiniteit met sport en vind je het leuk om in een sportief bedrijf te werken? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je.

Binnen ons IT Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Allround (Web) Programmeur (28-40 uur).

DE FUNCTIE:
TCK Sports Group is één van de grootste onafhankelijke import- en distributiebedrijven voor sport- en outdoor artikelen in de Benelux. Juist omdat wij zijn blijven innoveren, hebben de afgelopen jaren steeds meer A-merken voor TCK Sports Group gekozen als hun exclusieve distributiepartner in de Benelux. IT is daarbij natuurlijk van het grootste belang. Als Web Developer zorg jij ervoor, samen met nog vier IT-collega’s, dat wij die voorsprong niet alleen behouden, maar ook blijven uitbreiden. Onze focus ligt de komende tijd op slimme weboplossingen en datakoppelingen met klanten en leveranciers. Daarnaast willen we standaardoplossingen creëren die er voor zorgen dat we nóg meer toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten.

Bij TCK werken we met Exact Globe, Exact Synergy, Sumatra Sofware, Orbis en Prestashop aangevuld met een breed pakket aan maatwerkapplicaties voor onze medewerkers, klanten en partners. Om het bestaande team aan te vullen, zoeken we iemand met uitgebreide kennis op het gebied van PHP/Jquery/Ajax/HTML/CSS/XML/SQL. Je werkt in een team aan oplossingen waarbij er veel ruimte is voor jouw eigen ideeën en initiatieven.

Jouw profiel:
+ aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
+ ervaring met PHP, Jquery, Ajax, HTML, CSS, XML, SQL;
+ affiniteit met sport;
+ prima beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
+ natuurlijk ben je flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en een leuke collega;
+ woonachtig in Zuid-Limburg.

Ons aanbod:
+ een vast dienstverband;
+ een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
+ een informeel, jong, dynamisch en sportief bedrijf;
+ een afwisselende en uitdagende job in de sportbranche bij een ambitieuze en succesvolle organisatie;
+ een degelijk pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
+ het aantal uren is in overleg, maar ligt tussen de 28 en de 40 uur.

TCK Sports Group is exclusief Benelux-importeur van ruim 20 A-merken in de outdoor- , zwem- en wintersportbranche. Al deze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. Zij maken en leveren innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit en zijn internationaal toonaangevend. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantieafhandeling. Bij TCK werken 65 mensen, waarvan 45 op ons hoofdkantoor in Kerkrade. Hier werkt ook ons IT-Team, dat bestaat uit vier personen. Onze buitendienst werkt hoofdzakelijk vanuit onze showrooms in Leusden, Nieuwegein en Willebroek.

Interesse?
Dan kun je je motivatie en cv mailen naar onze HR medewerker, Joyce Cransveld via joyce@tck-sports.nl.
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Noël Maesen, IT Manager, via noel@tck-sports.nl. Meer informatie over ons vind je op www.tck-sports.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Tevens willen we benadrukken dat de vacature een functie met uitzicht op een vaste aanstelling betreft. ZZP'ers en freelancers hoeven om deze reden niet te reageren.