NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Business Controller/Compliance Officer (28-40 uur)

TCK Sports Group is een toonaangevende onafhankelijke importeur en distributeur van sport- en outdoorartikelen in de Benelux. Dankzij onze voortdurende innovatie kiezen steeds meer A-merken voor TCK Sports Group als hun exclusieve distributiepartner. Ter ondersteuning van onze groei en de veranderende wet- en regelgeving hebben we een nieuwe rol gecreëerd: Business Controller / Compliance Officer (28 - 40 uur per week).

In deze gecombineerde functie werk je op het snijvlak van financial en business controlling. Je houdt je niet alleen bezig met financiële rapportages, maar je ondersteunt ook het management door middel van analyses en het interpreteren van financiële gegevens binnen een bredere bedrijfscontext. Als Compliance Officer speel je een leidende rol binnen het CSRD-projectteam en zorg je voor de ontwikkeling en uitvoering van het compliance beleid. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van relevante rapportages op het gebied van CSRD.

Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van bedrijfsprocessen en draagt actief bij aan de verdere professionalisering van onze organisatie.

Nieuw boek van ORTLIEB-ambassadeurs WeLeaf: Wildkamperen

Op 24 september verschijnt het nieuwste boek van Zoë Agasi en Olivier van Herck, bekend van hun eerdere werk ‘Op Eigen Kracht’ en hun inspirerende platform WeLeaf. Dit keer nemen ze je mee in de wereld van Wildkamperen, een gids vol praktische tips en persoonlijke verhalen om je te helpen de natuur in te trekken en de ultieme vrijheid van wildkamperen te ervaren.

Met meer dan 400 tips en talrijke anekdotes ontdek je alles wat je moet weten om je tent op te zetten in het wild. Van het vinden van de perfecte kampeerplek en omgaan met angsten, tot het kamperen als vrouw alleen en de regels in verschillende Europese landen – dit boek heeft het allemaal!

TCK Outdoor Experience Day

Op maandag 24 juni vond de TCK Outdoor Experience Day plaats in en rondom het Sports Business Center in Leusden. Een dag vol inspirerende presentaties en boeiende clinics door ons sales team van onze outdoormerken LOWA, LEKI, deuter, Injinji en Sidas en door onze partner Repair Service Boer.

De deelnemers kregen vervolgens de kans om LOWA wandel- en trailrunschoenen zelf te testen tijdens een wandeling of trailrun in de prachtige en verrassende omgeving van Leusden.

Een kwart eeuw trouw!

Dit jaar viert Claudie Dullens een bijzondere mijlpaal: ze is 25 jaar in dienst als administratief medewerker bij TCK! In dit interview duiken we in haar ervaringen en de veranderingen die ze heeft meegemaakt binnen onze organisatie, en ontdekken we wat haar motiveert om al een kwart eeuw lang een gewaardeerde medewerker van het TCK-team te blijven!