NL FR EN

Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

X-Socks op Marathon Sport Expo Rotterdam

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt voor de 43ste keer de Marathon Sport Expo in Rotterdam plaats. Deze geweldige beurs vormt het bruisende begin van de NN Marathon Rotterdam en het team van TCK is er bij!

De Sport Expo biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl. Of je nu een doorgewinterde marathonloper bent of gewoon van een gezonde levensstijl houdt, de beurs heeft voor ieder wat wils.

Customer Service medewerker (32-40 uur)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je. Binnen ons Customer Service Team, gevestigd in Kerkrade, hebben wij namelijk een vacature voor een: Customer Service Medewerker (32 – 40 uur).

Bij onze afdeling customer service kunnen klanten (B2B) en consumenten (D2C) terecht met alle vragen over orders, voorraden, retouren en reparaties. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken we bij TCK met een geavanceerd CRM-systeem, waardoor alle medewerkers beschikken over alle relevante informatie.

Officiële aftrap World Team voor 4Daagse

Woensdagavond 6 maart was werkelijk een avond vol inspiratie! In de showroom van LOWA in het Sports Business Center vond namelijk de officiële aftrap plaats voor het World Team van Mo Hersi dat deel zal nemen aan de komende 4Daagse Nijmegen!

De dappere wandelaars van dit team hebben de vurige wens om de 4daagse te voltooien als vertegenwoordigers van het land waar hun roots liggen en waar ze familiebanden hebben.

Met trots voorziet TCK Sports Group deze fantastische groep van de benodigde uitrusting voor hun avontuur, waaronder uiteraard LOWA wandelschoenen en sokken, een deuter rugzak of heuptas en natuurlijk het officiële 4daagse startbewijs.

Ons gloednieuwe corporate magazine ligt bij de drukker!

Binnenkort zal ons splinternieuwe corporate magazine TCK NeXT4 in jullie handen zijn! In dit magazine geven we een update over de laatste ontwikkelingen binnen TCK. De focus ligt op ons meest recente initiatief waar wij enorm trots op zijn: TCK Custom Studio! Lees in het magazine alles over het concept van deze service, hoe het functioneert en welke de voordelen het biedt aan onze klanten!