Goed zichtbaar én waterproof op de fiets

Val op in het donker met de High Visibility collectie van ORTLIEB

Ben je ook in het donker en bij slecht weer vaak op de fiets te vinden? Dan is de High Visibility lijn van ORTLIEB perfect voor jou. De tassen in deze collectie zijn niet alleen voorzien van reflectoren, ze zíjn reflectoren! Hoe? In het waterdichte, PU gecoate cordura weefsel is een reflecterend garen geweven. Schijnt het licht van bijvoorbeeld een koplamp op je tas, dan verandert deze in één grote reflector. Zo ben jij ook in donker of slecht weer perfect zichtbaar. De uitgebreide High Visibility collectie bestaat onder andere uit een Back-Roller, meerdere stuurtassen, een Velocity, een Commuter-Daypack en een Vario PS. Met welke tas spring jij dit najaar op de fiets?

Vario PS High Visibility
Dankzij een innovatieve constructie kan de waterdichte Vario PS van ORTLIEB in enkele seconden van een fietstas in een rugzak veranderd worden. Aan de ene kant zit een QL2.1 bevestigingssysteem en aan de andere kant komen ergonomisch gevormde schouderbanden tevoorschijn. Met een flap wordt de kant die niet gebruikt wordt afgedekt. Met de flap verander je deze 2in1 tas niet alleen in een mum van tijd van een fietstas in een rugzak, de flap zorgt ook voor een geïntegreerd vak en een extra buitenvak met rits. Hierin kun je spullen opbergen die je onderweg binnen handbereik wilt hebben. In het gewatteerde vak binnenin de tas kun je veilig je laptop opbergen en dankzij de praktische en beproefde rolsluiting is de inhoud van je tas snel toegankelijk. In het daarvoor bestemde netvak aan de buitenkant van de tas berg je eenvoudig een drinkfles op.

Commuter-Daypack High Visibility
Deze rugzak is, zoals de naam al zegt, perfect voor iedereen die op een veilige manier op de fiets naar het werk wilt gaan. De makkelijk te openen sluiting geeft de cleane look van de rugzak net dat beetje extra. Het grote hoofdvak, met laptop sleeve, biedt meer dan genoeg ruimte voor al je spullen. Het voorvak met rits (niet waterproof) is ideaal voor het opbergen van kleine items. De rolsluiting zorgt ervoor dat je makkelijk bij je spullen kunt, maar garandeert ook dat je spullen optimaal beschermd zijn tegen water en vuil. Het TPU foam rugpand met ventilatiekanalen, ademende schouderbanden en de afneembare borst- en heupgordel zorgen voor een aangenaam draagcomfort.

Back-Roller High Visibility
Ook dé klassieker van ORTLIEB, de Back-Roller, is in een High Visibility uitvoering verkrijgbaar. Naast het reflecterend vermogen, brengt de Back-Roller High Visibility ook andere voordelen met zich mee. Door de praktische rolsluiting beschermt de stabiele achtertas de inhoud optimaal tegen water. Tevens brengt het Quick-Lock2.1 bevestigingssysteem extra gemak bij het bevestigen en verwijderen van de fietstas.

De gehele High Visibility lijn is 100% waterproof en wordt op een duurzame manier is Duitsland gemaakt.