Life is better when you're golfing!

TCK50jaar Golftoernooi meer dan geslaagd!

Op maandag 12 september vond de TCK50jaar Golftoernooi plaats bij Golf & Country Club Hoenshuis in Voerendaal. Net als de TCK50 Bike Ride was dit wederom een informele, sportieve activiteit, waarop wij ons gouden jubileum samen met onze relaties en medewerkers hebben gevierd. Alle ingrediënten waren aanwezig om deze speciale dag tot een groot succes te maken: het weer werkte perfect mee, de golfbaan was prachtig, het eten was heerlijk en het aller belangrijkste: het gezelschap was fantastisch!

Onder de deelnemers waren zowel ervaren golfers, golfers die al een tijdje geen golfclubs meer in handen hebben gehad alsook beginners. De beginners leerden onder begeleiding van een pro de basistechnieken van de golfsport en de ervaren golfers speelden een 18-holes wedstrijd in de spelvorm individueel stableford.

Er zijn deze dag twee winnaars uitgeroepen die een mooie prijs van Dirk Schaffrath overhandigd kregen: Dennis van de Pol van Snowcountry (winnaar golfclinic) en Mark De Bruyne van Sportina (winnaar 18 holes wedstrijd). Gefeliciteerd heren!

We willen graag alle deelnemers bedanken voor deze schitterende dag, wij hebben er volop van genoten dankzij jullie aanwezigheid!