In minder dan 10 minuten custom inlegzolen?

Het kan met de My Ski inlegzolen van Sidas

Ben je op zoek naar inlegzolen die snel en makkelijk aan je voeten aangepast kunnen worden? Ga dan voor de My Fit Ski inlegzolen van het Franse Sidas. Onze voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en daarom is het essentieel om de balans van het lichaam te behouden. Om dit te bereiken tijdens het skiën introduceert Sidas komende winter een aantal My Fit Ski inlegzolen. Jouw voeten en de expertise van Sidas, een perfecte combinatie voor tijdens het skiën!

De My Fit Ski Comfort zijn inlegzolen die, dankzij de My Fit Technology, in minder dan 10 minuten aan jouw voeten worden aangepast. De zolen worden naar je voeten gevormd en zorgen voor stabiliteit, comfort, uitlijning van de hiel en enkel én een betere overdracht naar de ski. De foam laag zorgt voor extra demping tijdens het skiën. Liever een dunnere inlegzool voor smallere skischoenen? Ga dan voor de My FIt Ski Slim. Minder volume, maximaal comfort.

Voor toerskiërs heeft Sidas de My Fit Ski Touring, een inlegzool die is ontworpen om de voeten optimaal te ondersteunen tijdens klimmen. Ben je op zoek naar extra warmte? Ga dan voor de My Fit Skin Merino. De toplaag van merino wol zorgt voor warme voeten en een aangenaam voetklimaat.

My feet, My insoles, met de My Fit Ski inlegzolen van Sidas geniet jij komende winter van een optimale pasvorm, aangepast een jouw voeten!