Hoge temperaturen en vele hoogtemeters werden getrotseerd!

De TCK50 Bike Ride was een groot succes

Er gaat weinig boven een rondje fietsen in Limburg. En dat hebben deze toppers dan ook gedaan! Op maandag 5 september vond de TCK50 Bike Ride plaats ter ere van het 50-jarig jubileum van TCK Sports Group. Een groot aantal retailers uit de hele Benelux durfde de uitdaging aan en reisde voor deze dag af naar het zuidelijkste puntje van Nederland!

Uiteraard werden ze ontvangen met een stuk heerlijke Limburgse vlaai en kregen ze een rondleiding door ons pand in Kerkrade, waar wij sinds 2020 zijn gevestigd. Vervolgens konden de fietsers aansluiten voor de aanvoer van ultieme brandstoffen: vers gebakken pannenkoeken! Want die waren echt wel nodig voor de tocht waarvoor ze waren gekomen: 50 km of zelfs 50 mijl (80 km!). Ze hebben deze middag hoge temperaturen en vele hoogtemeters moeten trotseren, maar allemaal de eindstreep gehaald! Wat een prestatie!! Als beloning stond bij terugkomst een welverdiende barbecue op hen te wachten.

We willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan dit unieke evenement, waarbij we samen op een sportieve en vooral ook bourgondische manier ons gouden jubileum hebben gevierd! We hopen in de toekomst een soortgelijk evenement weer te organiseren.