Nieuws

Wat speelt er bij onze merken en wat speelt er bij ons?

Nieuws

Magazijnmedewerker (40 uur per week)

Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens of sportliefhebber? Kom ons team dan versterken! Ter uitbreiding van ons magazijnteam, gevestigd in Kerkrade, zijn wij namelijk per direct op zoek naar een allround magazijnmedewerker (40 uur per week)!

TCK Sports Group is één van de grootste onafhankelijke import- en distributiebedrijven voor sport- en outdoor artikelen in de Benelux. Juist omdat wij zijn blijven innoveren, hebben de afgelopen jaren steeds meer A-merken voor TCK Sports Group gekozen als hun exclusieve distributiepartner in de Benelux.

Al deze merken behoren wereldwijd tot de top in hun segment. Zij maken en leveren innovatieve producten van de allerhoogste kwaliteit en zijn internationaal toonaangevend. TCK behartigt alle belangen van deze merken in de markt: van sales en marketing, logistiek en after sales tot service en garantieafhandeling. Een goede verwerking van inkomende en uitgaande goederen is daarbij natuurlijk van het grootste belang.

Succesvolle deelname uvex, ORTLIEB en GONSO aan Velofollies

TCK kijkt met trots terug op een buitengewoon succesvolle deelname aan Velofollies, de grootste fietsbeurs van de Benelux. Dit evenement trok dit jaar maar liefst 40.000 enthousiaste bezoekers aan, waaronder consumenten, de vakhandel en de media.

Op onze stijlvolle stand presenteerden onze topmerken uvex, ORTLIEB en GONSO hun nieuwste collecties en innovaties. De bezoekers werden getrakteerd op een voorproefje van de nieuwste producten, waaronder de gloednieuwe uvex Rise helm, evenals de veelgeprezen ORTLIEB Bikepacking collectie, een perfecte mix van functionaliteit en design voor avontuurlijke fietsers.

Jubileum interview met: Jeroen de Wit!

In een tijdperk waarin baanhoppen de norm lijkt te zijn, viert TCK Sports Group met trots het indrukwekkende jubileum van drie medewerkers, die elk een kwart eeuw lang hun toewijding hebben betoond aan ons bedrijf.

Eén van deze loyale werknemers is Sales Manager Jeroen de Wit, die in 2023 zijn zilveren jubileum bij TCK vierde. In een exclusief interview deelt Jeroen zijn ervaringen, reflecteert hij op de veranderingen binnen ons bedrijf en deelt hij zijn geheim om zo een lange periode op een plek te blijven.

Natuurlijk zullen we ook de twee andere TCK-ers in de schijnwerpers plaatsen, die in 2024 hun 25-jarig jubileum vieren: Claudie Dullens (medewerker Finance) en Ramon Nellissen (Operations Director). Ook met hen gaan we uitgebreid in gesprek om meer te weten te komen over hun ervaringen. Houd daarvoor de nieuwsbrieven van TCK in de gaten!

TCK Sports Group wordt exclusief distributeur Maier Sports

Met trots kunnen wij melden dat wij de distributie voor Maier Sports in de Benelux gaan verzorgen. Dit zullen we met onmiddellijke ingang voor Belgie doen en vanaf voorverkoop SS25 ook voor Nederland. Jessie Schieke gaat op eigen verzoek langzaamaan een stap terug doen en zal daarom haar activiteiten voor Maier Sports stoppen na de voorverkoop FW24-25. De komende periode zullen wij samen met Jessie zorgen voor een naadloze overgang van zaken.

Jessie heeft de afgelopen jaren Maier Sports mooi neergezet in Nederland en we zijn blij dit te mogen continueren. Hiervoor hebben wij dan ook een goede opvolger gevonden in de persoon van Tom Mennen, voor velen een bekende collega in de outdoor branche.

Concreet verwelkomt Jessie tot en met 31 maart 2024 de Nederlandse klant in haar showroom te Hoevelaken voor FW24-25 voorverkoop. Vanaf 1 april bent u welkom in de Maier Sports showroom in Leusden. Tom zal zich de komende tijd voornamelijk richten op de Belgische markt en opereren vanuit onze showroom in Willebroek.

Wij hebben zin om met Maier Sports aan de slag te gaan en onze distributie in de outdoor branche verder uit te breiden en we kijken uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking!