En dit zijn de andere twee toppers van onze administratie!

Lees hier het interview met Valesca en Jessica

Ook deze dames hebben een grote liefde voor cijfers en behoren tot het A(dministratie)-team van TCK! Valesca en Jessica zijn net als Claudie en Wilma geruime tijd werkzaam bij ons bedrijf en hebben ondertussen een schat aan ervaringen en herinneringen opgedaan. Benieuwd naar welke ze met ons willen delen? Lees dan hier hun interview!

Beste Valesca en Jessica, waar denk je aan als je denkt aan:

Je eerste kennismaking met TCK?

Valesca: Bij uitzendbureau Tempo Team stond een tijdelijke vacature open bij "een groothandel” en ik mocht daar op gesprek komen. Bij binnenkomst werd ik heel hartelijk ontvangen door Willeke Maas, die destijds de secretaresse was van Dirk. En ik zag ook nog een bekend gezicht, namelijk Angela, die ik nog kende van mijn stageplek. Dat was al een fijne binnenkomer! Ik zou een gesprek hebben met de directeur zelf en ik verwachtte een wat oudere man in pak. En toen kwam Dirk aanlopen: sportief gekleed en slechts een paar jaar ouder dan ik! Het gesprek verliep heel soepel en ik werd vrijwel meteen aangenomen. In eerste instantie alleen ter vervanging van het zwangerschapsverlof van mijn collega Claudie, maar ik ben nooit meer weggegaan en inmiddels alweer dik 15 jaar in dienst!

Jessica: Ik ben bij TCK terecht gekomen via Dirk, wij kenden elkaar al via de plaatselijke volleybalvereniging. Toen Dana stopte heeft Dirk mij gevraagd of ik interesse had om haar op te volgen. En dat had ik wel! Ik kwam in een team terecht dat al goed op elkaar was ingespeeld, dus dat was heel prettig.

Het team waarin je bent begonnen en het team waarin je nu werkt?

Valesca: Toen ik begon was Dana Willeme nog het hoofd van de administratie. Na twee jaar is Jessica in haar plaats gekomen. We zijn sindsdien altijd met z'n vieren gebleven: Jessica, Claudie, Wilma en ik.

Jessica: Sinds ik erbij ben gekomen is er op de afdeling geen wijziging geweest in het aantal personen en ook niet in samenstelling van het team. Alleen wijzigingen in het aantal werkuren.

Leuke herinneringen aan je tijd bij TCK?

Valesca: Dat zijn er best heel veel. Op ons vorige adres bijvoorbeeld werd elke vrijdagmiddag voor de lunch friet gehaald voor iedereen. En ook daar telden wij elk jaar tussen kerst en oud en nieuw met alle collega's van het kantoor en het magazijn de voorraad, met keihard de Top 2000 op de achtergrond. Dat waren best lange en vermoeiende dagen, maar aan de andere kant ook altijd gezellig. Ik heb ook met een team van dames onze Vibram FiveFingers promoot tijdens Pinkpop (zie foto, red.). Dat was echt een unieke ervaring en we kregen héle leuk en grappige reacties van bezoekers! Tijdens het 40-jarig jubileumsfeest in de Efteling heb ik als een stewardess met Leki stokken meegelopen met de modeshow, dat is ook een hele leuke herinnering. En ook de maandelijkse popquiz in een café in Heerlen waar ik met Dirk en een aantal collega’s regelmatig aan deelneem. En uiteraard was het werken op de Wedren tijdens de Nijmeegse 4daagse echt een geweldige ervaring!

Jessica: Tijdens het jaarlijkse kerstdiner worden de collega’s die dat jaar hun jubileum vieren even in het zonnetje gezet, dat vind ik altijd een leuk moment. En natuurlijk het jubileum van TCK dat wij afgelopen april hebben gevierd in Zuid-Duitsland. Ook de sportieve activiteiten met collega’s na het werk, zoals Nordic Walking met onze collega Rene Spierts alias Johnny Walker zijn leuke herinneringen. Wat ook veel indruk op mij heeft gemaakt is het officiële startschot van de 4Daagse Nijmegen in 2019 dat door Jamai Loman werd gegeven om 04.00 uur 's nachts. Daar ben ik samen met Dirk bij aanwezig geweest en we konden alles heel goed zien vanaf het dek van een paviljoen waar wij op stonden (zie foto, red.). Alle wandelaars stonden te popelen om te gaan, het was één grote happening en geweldig om een keer te zien! En daarna ontbijten en húp weer naar de Wedren, waar onze verkoopstands stonden, om daar de rest van de dag te werken. Je lichaam zit al die dagen zo vol adrenaline dat je gewoon door blijft gaan!

Wat je hebt geleerd tijdens je loopbaan bij TCK?

Valesca: Daar heb ik eigenlijk maar één antwoord op en dat is het bieden van Toegevoegde Waarde!

Jessica: Inhoudelijk heel erg veel, maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien. Als persoon heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven. Dat is niet altijd makkelijk in een groeiend bedrijf, maar ik doe mijn best!

Wat je nog tegen Dirk zou willen zeggen?

Valesca: Dat ik nog altijd met veel plezier iedere dag kom werken en ondanks het feit dat we als bedrijf maar blijven groeien, we nog steeds één grote familie zijn. Dat voelt heel erg fijn! Veel collega’s zijn in die jaren ook hele goede vrienden geworden. En laten we elkaar ook vooral blijven uitdagen met het raden van titels en artiesten van nummers die op dat moment op de radio horen! Op naar de volgende 25 jaar!

Jessica: Bedankt voor alles! Kort maar krachtig ;)