Een goede uitrusting is belangrijk voor de 4Daagse

En dan mogen deze 4Daagse modellen van deuter niet ontbreken!

De 4Daagse Nijmegen, ookwel bekend als The Walk of the World, is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Tijdens zo'n belangrijke tocht wil je je niet druk maken over pijntjes of ongemakken die door uitrusting worden veroorzaakt. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan je uitrusting. Deuter weet hier alles van en heeft daarom speciaal voor de 4Daagse een exclusieve collectie rugzakken en heuptassen ontwikkeld.

HEUPTASSEN
Zowel de Nijmegen Pulse 3 als de Nijmegen Pulse 5 zijn waardige vervangers van een rugzak tijdens de 4Daagse. De Nijmegen Pulse 3 biedt plaats aan alles wat je nodig hebt met een hoofdvak van maar liefst 6.5 liter! Ook heeft de tas een fleshouder, een verstelbare heupgordel, zijvakjes op de riem en een handige clip voor een lampje, zodat jij goed zichtbaar bent in het donker.

Daarnaast is de Nijmegen Pulse 5 dé heuptas als je op zoek bent naar aangenaam draagcomfort. Deze tas is o.a. voorzien van twee fleshouders, een elastisch voorvak, een verstelbare heupgordel, een uitbreidbaar hoofdvak met een klein vak voor bijv. natte kleding en een handige sleutelclip. De fleshouders zijn makkelijk bereikbaar en vast te snoeren met een elastiek, ideaal voor die warme zomerdagen. Deze deuter heuptassen zijn onmisbaar tijdens de 4Daagse!

RUGZAKKEN
Wil jij er als een speer vandoor gaan tijdens de 4Daagse? Dat kan met de Nijmegen Speed Lite 16 van deuter. Deze lichtgewicht all-rounder biedt dankzij de sportieve snit en anatomisch gevormde schouderbanden optimale bewegingsvrijheid tijdens dagtochten en andere sportieve activiteiten. Daarnaast heeft hij een inhoud van 16 liter en een gewicht van slechts 370 gram! Toch is de tas voorzien van allerlei slimme details: een vernieuwd Lite rugsysteem met verstelbare heup- en borstband, 3M reflector en elastische zijvakken die ruimte bieden voor drinkflessen (én het is mogelijk om een drinksysteem te plaatsen).

Met een gewicht van 780 gram en een inhoud van 20 liter is de Nijmegen AC Spider 20 dé alleskunner voor de 4Daagse! Bijzonder is het mesh frame, wat zorgt voor een effectieve ventilatieruimte tussen de rug en de rugzak, waardoor warme en vochtige lucht via drie kanten kan wegtrekken. Hierdoor blijft je rug aangenaam droog. Daarnaast is deze rugzak voorzien van een heupband, bovenvak, een afritsbaar ondervak, twee mesh zijvakken en een elastisch koord op de voorkant om snel een trui of fleecevest op te bergen.

Kortom, met de deuter 4Daagse collectie hoef je je in ieder geval niet druk te maken over je uitrusting en kan je je volledig op het wandelen van de tocht der tochten concentreren!