ORTLIEB meets komoot

Ga jij mee op avontuur?

Afgelopen week heb je het wellicht al zien langskomen, de launch van het nieuwste product in onze Bikepacking serie: de Seat-Pack QR! Een mooie toevoeging aan onze serie Bikepacking producten, geschikt voor élk bikepacking avontuur. Voor ons draait bikepacking om vrijheid, de belevenis en de kleine momenten. Je hebt hiervoor niet veel uitrusting nodig, maar wat je meeneemt op pad, moet wel betrouwbaar zijn. Een nieuw avontuur ligt om de hoek op je te wachten.

En dat avontuur kan je opzoeken via onze partner komoot! Deze app is voor miljoenen mensen de sleutel tot het beleven van avonturen in de buitenlucht. Van de onverschrokken avonturier en de ervaren mountainbiker, tot de beginner die net zijn eerste racefiets heeft gekocht. Alles draait om het vinden, plannen en beleven van outdoor-ervaringen! Samen zijn we er trots op dat, dankzij ons werk, mensen waar ook ter wereld nieuwe plekken kunnen ontdekken en avonturen beleven, die ze zonder ORTLIEB en komoot waarschijnlijk zouden mislopen.

Samen met komoot hebben we routes en inspirerende avonturen vastgelegd, in samenwerking met onze ambassadeurs. Hun uitdagende Escape routes, die we hebben verzameld in deze toffe collectie, dagen je ieder op hun eigen manier uit om ook zelf het avontuur op te zoeken.

Benieuwd? Bekijk hieronder de komoot Escape Routes collecties en video's!