In 15 seconden van een sportieve fiets naar een stadsfiets?

Het kan met de Quick Rack van ORTLIEB!

Met de Quick Rack van ORTLIEB verander je in een mum van tijd je lichte fiets voor sportieve tochten in een stadsfiets voor woon-werkverkeer en tripjes door de stad. Het praktische bagagerek kan in slechts 15 seconden worden gemonteerd en in slechts 5 seconden weer worden gedemonteerd. Natuurlijk is de Quick Rack geschikt voor alle montagesystemen van ORTLIEB, dus je kunt 'm combineren met elke ORTLIEB tas. De Quick Rack is verkrijgbaar in twee varianten, met bijbehorende accessoires.

Dankzij twee hangende niveaus en een platform kunnen zijvakken en een mand ook tegelijkertijd op de Quick Rack worden gebruikt en bevestigd.

Quick Rack Light
Let je op je fiets op elke gram? Dan is de Quick Rack Light ideaal voor jou. Met slechts 440 gram is deze uitvoering maar liefst 140 gram lichter dan zijn grote broer, de Quick Rack. Op het gebied van functionaliteit doet de Quick Rack Light echter niet onder voor de Quick Rack. Met twee stevige zijbeugels is deze drager geschikt voor alle ORTLIEB zijtassen en daardoor extreem flexibel. Ook de Quick Rack Light kun je in slechts 15 seconden monteren en in 5 seconden weer demonteren.

Bij beide modellen kan de constructie met een buisdiameter van 10 millimeter een belasting tot 20 kilogram dragen. Beide varianten zijn geschikt voor 26“ en 28“ wielen en beperkt geschikt voor 29“ wielen (tot maximaal 2,3“ banden), worden met een montageset geleverd en zijn uitbreidbaar met een van de drie spatborden.

Quick Rack Mudguard
Dit minimalistische spatbord past niet alleen perfect bij de stijl van de Quick Rack en de Quick Rack Light, het is ook nog eens ontzettend functioneel. Je fiets, tassen én jezelf worden optimaal beschermd tegen vocht en vuil. Het Quick Rack spatbord is ook bij ruw weer te gebruiken, waardoor je je fiets nog flexibeler kunt gebruiken. Drie varianten zorgen voor de ideale pasvorm voor verschillende bandbreedtes.

Quick Rack Seat Stay Adapter
Wil je je fiets echt uitbreiden met een van de ORTLIEB Quick Racks, maar heb je geen M5 of M6 schroefdraadoog? Geen probleem: met de Quick Rack Seat Stay Adapter kun je het innovatieve bagagerek ook stevig aan de staande achtervorken van je fiets bevestigen.

Maak van je sportieve fiets in enkele seconden een stadsfiets met de ORTLIEB Quick Rack!