Optimaal genieten van je fietstocht?

Het kan met de lichtgewicht fietstassen van ORTLIEB!

De wind door je haren en de zon op je gezicht, wat is er nou heerlijker dan een dagje fietsen? Of ga jij liever voor een complete fietsvakantie? Op de fiets door Europa, je hoofd leegmaken en even helemaal onthaasten. De snelheid die je met fietsen hebt is ideaal: snel genoeg om vooruit te komen en een flinke afstand af te leggen, langzaam genoeg om optimaal te genieten van al het moois om je heen. Met de fiets reis je bewust en kun je even afstand nemen van alle drukte om je heen. Waar en hoe lang je ook gaat fietsen, je wilt natuurlijk wel wat spullen meenemen en dan natuurlijk zo lichtgewicht mogelijk, toch? Met de Back-Roller Plus en Ultimate Six Plus neem je alles wat je nodig hebt veilig, lichtgewicht én optimaal beschermd mee.

Voor achterop: de Back-Roller Plus
Of je nu in eigen land een fietstocht gaat maken of op fietsvakantie door Europa gaat, de stevige, gestroomlijnde en ongewoon praktische Back-Roller Plus van ORTLIEB gaat met je mee. Deze lichtgewicht fietstas is voorzien van de bekende rolsluiting, waardoor jij makkelijk bij je spullen kunt. Duurzaam, water- en stofdicht, slijtvast en kwalitatief hoogwaardig cordura beschermt de inhoud van je tas optimaal. Voorzien van het innovatieve QL2.1 ophangsysteem met zelfsluitende haken, hang je de tas in een handomdraai aan je fiets. Wil je, eenmaal op je eindbestemming, je tas meenemen? Dat kan makkelijk met de meegeleverde en afneembare schouderband. Wist je dat één Back-Roller Plus slechts 840 gram weegt en plaats heeft voor 20 liter aan bagage?

Handig voor aan het stuur: de Ultimate Six Plus
Met de waterdichte Ultimate Six Plus stuurtas berg je je waardevolle spullen veilig op én heb je ze direct bij de hand als je ze nodig hebt. Deze duurzame stuurtas van waterproof cordura is verkrijgbaar met een inhoud van 5, 7 of 8.5 liter. De 5 liter versie is voorzien van een transparant, gebruiksvriendelijk en waterdicht vak op de bovenkant voor je smartphone of GPS. Heel handig: je kunt het touchscreen van het apparaat gewoon blijven bedienen. Bij de 7 liter versie kun je de inhoud van de tas door de uitneembare vakindeling flexibel aanpassen. Dankzij de magnetische sluiting kun je de stuurtas met slechts één hand snel en makkelijk openen en sluit deze vrijwel vanzelf. Met de afneembare schouderriem tover je je stuurtas in een handomdraai om in een schoudertas zodra je op je eindbestemming bent. ORTLIEB biedt vier adapters om je fietstas op je stuur te monteren. Deze zijn apart verkrijgbaar.

Hoe lang en waar je ook gaat fietsen, je spullen neem je eenvoudig mee met de fietstassen van ORTLIEB!