Optimaal presteren op skates?

Je doet het met de Macroblade 110 3WD van Rollerblade

In 1997 schreef Rollerblade al geschiedenis met de introductie van de eerste off-road skate met drie wielen en ook in 2022 is deze innovatie bij Rollerblade terug te vinden. De Macroblade 110 3WD is ‘the next level’ op het gebied van performance, pasvorm en ademend vermogen. Dankzij de vernieuwde 3WD innovatie laat deze skate perfect zien hoe efficiënt, vloeiend en krachtig een skateride zou moeten zijn.

Van een intensieve cross training tot een ontspannen tochtje door het park, met de Macroblade 110 3WD draai jij je hand er niet voor om. De Hydrogeen wielen zorgen voor uitstekende prestaties, maximale power en een optimale respons. De combinatie van de gepatenteerde urethaan formule, de kern en de naafintegratie zorgen voor een optimaal rolvermogen en een uitstekende veerkracht en rebound. Door de kortere wielbasis ben je een stuk wendbaarder en ga je moeiteloos elke bocht door.

De ademende upper en een sluitsysteem met een 45° aluminium buckle, een strap en een speed lacing systeem maken van de Macroblade 110 3WD de ideale skate voor snelheidsduivels. In vorm en fit blijven en tegelijkertijd genieten van de frisse buitenlucht? Je doet het met de Macroblade 110 3WD!