Optimaal comfort tijdens vele kilometers

Nieuwe kleuren voor de Ultra Run van Injinji

Als je vele kilometers hardloopt, is het wel zo fijn om sokken aan te hebben die zowel comfort als ondersteuning bieden. De Ultra Run van Injinji doet dat! De sokken in deze collectie zijn over de gehele lengte voorzien van zacht badstof om de impact van zware runs en trainingen op de voeten te verzachten. Voor het nieuwe seizoen lanceert Injinji nieuwe kleuren voor de No-Show, Mini-Crew en Crew uitvoeringen van dit model!

Bij de Ultra Run sokken van Injinji is elke teen gescheiden, waardoor huid-op-huidcontact tussen de tenen wordt geëlimineerd en blaren worden voorkomen, terwijl gebreide lijnen aan de onderkant van het voetbed extra ondersteuning van de voetboog bieden. De No-Show lengte komt tot net onder de enkel en is voorzien van een heel tab die schuren tegengaat en voorkomt dat de sok in je schoen zakt. De iets hogere Mini-Crew lengte beschermt je enkels en houdt vuil buiten. De Crew variant valt tot halverwege de kuit en heeft gebreide ribbels over het hele been voor een strakkere, meer ergonomische pasvorm.

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren
De No-Show en Mini-Crew uitvoeringen zijn nu ook verkrijgbaar in de kleuren Arctic, Cobalt en Lava en de Crew versie is, naast de bestaande kleuren, nu ook in Cobalt verkrijgbaar.

Ben je een ultra runner en op zoek naar net wat meer demping? Ga dan voor de Ultra Run van Injinji!