Overtref je trainingsdoelen met Injinji

Nieuw in de collectie: de Trainer Mini-Crew COOLMAX®

Of je nu aan cross-training, krachttraining of circuittraining doet of je regelmatig in het zweet werkt tijdens een HIIT workout, de Trainer Mini-Crew van Injinji helpt je om je doelen te bereiken, of zelfs te overtreffen. De nauwkeurige, aansluitende pasvorm omsluit je voeten perfect en laat ze synchroon met je lichaam meebewegen, waardoor je meer gevoel met de grond hebt. Dit zorgt er weer voor dat je tijdens al je bewegingen stabiel en stevig staat. Wat er nog zo speciaal is aan deze sokken? Je leest het hieronder.

De Trainer Mini-Crew COOLMAX® is voorzien van gebreide ribbels, die zorgen voor een betere ondersteuning van je voetboog en enkel. In combinatie met het unieke design met vijf tenen en de dunne Original Weight demping zorgt dit voor een natuurlijke bewegingsvrijheid en de juiste mate van demping om met gemak burpees, box-jumps en alle andere oefeningen aan te kunnen. Ademend mesh op de bovenkant houdt de voeten koel en droog.

Voordelen van teensokken
Het unieke design met vijf tenen en het naadloze, anatomisch gevormde ontwerp zorgen voor minder wrijving. Dankzij de combinatie met een superieure mix van lichte en vochtregulerende materialen blijven de voeten droog, koel en vrij van blaren. Door het unieke design kunnen de tenen op een natuurlijke manier gespreid worden, wat zorgt voor een betere voetbalans en minder kans op overbelasting en blessures. Injinji sokken zijn ontworpen om een maximaal draagcomfort te bieden en voelen zó comfortabel dat je vergeet dat je sokken draagt. Precies hoe het hoort te zijn!