Fietsshirts met een optimale pasvorm?

Ook hiervoor ben je bij GONSO aan het juiste adres

Wellicht ken je het Duitse merk GONSO al als dé expert op het gebied van fietsbroeken, maar wist je dat het merk ook een uitgebreide collectie fietsshirts heeft? Voor GONSO is een uitstekende pasvorm een van de belangrijkste eigenschappen van een fietsshirt. Immers, wat perfect zit, garandeert optimaal comfort én fietsplezier. Ongeacht of het nou om mountainbiken, wielrennen, toerfietsen of woon-werkverkeer op de fiets gaat. Zoals voor alle kleding, geldt ook voor fietsshirts dat mode en trends komen en gaan, maar dat comfort en kwaliteit altijd zullen blijven. En GONSO weet dat.

Heerlijk zomerse temperaturen, een strakblauwe lucht en dagen die eindeloos lijken te duren, de ideale omstandigheden voor een fietstocht! De fietsshirts van GONSO zijn gemaakt van functionele materialen en zijn bijzonder ademend, lichtgewicht en zorgen voor een optimale afvoer van transpiratievocht als het warm is. GONSO biedt drie verschillende pasvormen, te weten tight fit (nauwzittend), semi fit (aansluitend) en loose fit (loszittend). Daarnaast heeft het merk verschillende handige features in haar shirts geïntegreerd, waaronder opbergvakken op de rug en stijlvolle reflecterende elementen.

GONSO highlights
Het ISONZO fietsshirt is sneldrogend, makkelijk te onderhouden en ademend en is een betrouwbare metgezel tijdens sportieve fietstochten. Dit klassieke herenshirt heeft een semi fit pasvorm en is voorzien van een volledige rits, een ritsvak op de rug en stijlvolle reflecterende elementen. Voor sportieve dames heeft GONSO het kleurrijke en moderne NADIZA fietsshirt. Dit shirt, voorzien van een trendy bloemenprint, heeft een semi fit pasvorm en is onder andere voorzien van een doorlopende rits aan de voorkant, een driedelig steekvak op de rug met een ritsvak, een elastische zoom op de rug en moderne reflecterende elementen. Het materiaal van het shirt is lichtgewicht, makkelijk te onderhouden en sneldrogend.

Waar je ook gaat fietsen, met de shirts van GONSO ben je verzekerd van optimaal comfort!