TCK Sports Group nieuwe exclusieve distributeur HUUB

HUUB behoort tot de topmerken binnen de triatlonsport!

Vanaf heden maakt HUUB deel uit van het merkenportfolio van TCK Sports Group! HUUB is een premium merk voor wetsuits en duursportkleding in swimming, cycling en running. Wij hebben HUUB in goed overleg overgenomen van Swim & Trisports BV en zijn zeer verheugd om dit topmerk onder de triatleten te mogen distribueren in de Benelux!

HUUB is in 2011 opgericht door Dean Jackson en ontleent zijn naam aan de professor in bewegingswetenschappen Huub Toussaint. Het HUUB team concentreert zich volledig op de atleet, maximaliseert prestaties en comfort en verkent daarbij zowel het onbekende als het conventionele om het beste te creëren. HUUB's zoektocht om de snelste en de beste te worden, brengt hen nu naar nieuwe sporten en nieuwe categorieën.

HUUB ontwerpt onder andere triatlon wetsuits voor álle niveaus in de triatlonsport. Van beginners tot topsporters die uitsluitend willen zwemmen in de meest technische en snelle pakken. 's Werelds beste triatleten kiezen er regelmatig voor om in een HUUB wetsuit te zwemmen. Alistair en Jonathan Brownlee, beter bekend als de Brownlee brothers, Richard Varga, Helen Jenkins, Dave Scott. Maar ook Jelle Geens, Maarten van der Weijden, Jetze Plat en nog veel meer sporters dragen HUUB wetsuits voor hun training en wedstrijden.

Het HUUB assortiment bevat naast wetsuits ook een brede selectie open water accessoires, zoals zwemhandschoenen- en sokken, badmutsen en snelveters. Maar ook geweldige trainings hulpmiddelen en trainings zwemkleding voor mannen en vrouwen. HUUB richt zich inmiddels ook op de cycling en running kleding voor triatleten, lopers en fietsers.

Ben je overtuigd en heb je HUUB nog niet opgenomen in jouw assortiment? Aarzel niet langer en neem contact op met je TCK-vertegenwoordiger voor meer informatie of het maken van een afspraak!