Ook in 2022 natuurlijk 100% waterproof

Nieuwe ORTLIEB collectie in jubileumjaar

Keep dry what you love, een slogan die ORTLIEB meer dan waarmaakt. De producten van ORTLIEB zijn 100% waterdicht, zonder compromissen. Iets waar het merk al 40 jaar naartoe werkt. De nieuwe producten voor dit jaar zijn dan ook zowel een eerbetoon aan het verleden van het merk, als een resultaat van de innovatie, kracht en voortdurende groeiende ervaring in de productie van waterdichte en robuuste outdoorproducten. Hieronder lees je alles over de stijlvolle Original Line, de nieuwe Vario PS, Quick Rack en Metrosphere.

Klassiekers in een modern jasje
De nieuwe Original Line is een eerbetoon aan 40 jaar ORTLIEB. De tassen in deze collectie hebben de bekende retro look van de eerste ORTLIEB tassen, maar zijn van alle moderne gemakken voorzien. Om de veertigste verjaardag van ORTLIEB te vieren, zullen de Bike-Packer Original en de bijpassende Ultimate Original in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Stijlvol, maar klassiek voor de dag komen? Het kan met deze tassen uit de Original Line.

Veelzijdige nieuwkomer: Vario PS
Ongecompliceerd, een woord dat perfect past bij de nieuwe Vario PS. En de naam zegt het al: deze nieuwe tas is behoorlijk veelzijdig. De Vario PS is een klassieke fietstas, met een Quick-Lock 2.1 of 3.1 systeem, die in een handomdraai in een rugzak veranderd kan worden. Deze tas is voorzien van een gepolsterd laptopvak en uiteraard 100% waterproof. Precies zoals je van ORTLIEB mag verwachten.

Gemonteerd in een handomdraai: Quick Rack
Wil je graag je ORTLIEB fietstas aan je fiets hangen, maar heeft je fiets geen bagagedrager? Geen enkel probleem! De Quick Rack is een bagagedrager die je in enkele seconden kunt bevestigen en verwijderen en die perfect is voor jouw ORTLIEB tas. De slogan ‘5/15’, in 5 seconden gedemonteerd en in 15 seconden bevestigd, zegt genoeg over deze nieuwe bagagedrager.

Functioneel en stijlvol: de Metrosphere collectie
De tassen van ORTLIEB staan bekend om hun robuuste en waterdichte eigenschappen. Ze zijn succcesvol getest tijdens vele avonturen en hebben zichzelf in eindeloze situaties bewezen. De nieuwe Metrosphere collectie heeft het ORTLIEB DNA, maar dan met een gloednieuw, stijlvol design. Esthetisch, maar toch functioneel. De PVC vrije Metrosphere collectie bestaat uit twee duffles, een rugzak en een Atrack.

Wil je alle producten in beeld zien? Bekijk dan via de link hieronder de Highlights video van ORTLIEB. Op het YouTube kanaal van het merk kun je tevens van alle nieuwe producten een aparte video vinden.