Lifestyle past bij elk seizoen

Kom stijlvol en warm voor de dag met de CALLISTO GTX (Ws) van LOWA

Wil je in het natte en koude seizoen niks aan het toeval overlaten? Ga dan voor de CALLISTO GTX (Ws) van LOWA! Dankzij de combinatie van robuust splitleer en een waterdichte GORE-TEX Panda voering zit je met dit model altijd goed. Deze functionele alleskunner combineert vakkundig de voordelen van een klassieke winterschoen met het sportieve design van een stijlvolle lifestyleschoen. De CALLISTO GTX is de perfecte oplossing om in de winter even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Maar, is de CALLISTO GTX nu een winterschoen of een hoge vrijetijdsschoen? Eigenlijk allebei, want het hybride concept verenigt de voordelen van warme winterschoenen met het draagcomfort van comfortabele lifestylemodellen. De CALLISTO GTX is voorzien van een stevige VIBRAM® buitenzool, die dankzij een speciale ICETREK® rubbermix voor optimale grip op besneeuwde ondergronden zorgt. De direct aangegoten tussenzool van LOWA DynaPU® zorgt voor een flexibel afrolgedrag, terwijl het innovatieve Support Frame voor stabiliteit zorgt. Het robuuste splitleer en de waterdichte GORE-TEX Panda voering houden de voeten zelfs bij koud en nat weer heerlijk warm en droog. De zachte tweedafwerking aan het boord en diverse designelementen zorgen ervoor dat deze comfortabele winterschoen ook probleemloos dagelijks kan worden gedragen.

De CALLISTO GTX (Ws) is in veel opzichten een perfecte alleskunner voor het natte en koude seizoen. Op kantoor, voor het dagelijks leven of voor korte uitstapjes in de buitenlucht: het functionele totaalconcept is flexibel genoeg voor iedere gelegenheid en biedt tegelijkertijd de nodige functionaliteiten voor activiteiten buiten de grenzen van de stad.