TCK bestaat 50 jaar en dát moet natuurlijk gevierd worden!

In 2022 vieren wij een heel jaar lang ons jubileum!

Dit jaar bestaat TCK Sports Group een halve eeuw en daar zijn wij best wel een beetje trots op! In 1972 richtte Guido Schaffrath in Simpelveld het bedrijf op als een bespan- en reparatieservice voor tennisrackets. En nu is ons familiebedrijf succesvoller dan ooit. Daar hebben ál onze medewerkers, klanten, leveranciers en relaties aan meegewerkt en iedereen verdient daarom een welgemeend 'dank je wel'! Om deze mijlpaal te vieren gaan wij er een mooi jubileumjaar van maken! In 2022 organiseren wij verschillende jubileumactiviteiten waar zowel onze medewerkers als onze relaties van kunnen meegenieten.

Voor alle medewerkers van TCK staat voor de maand april een meerdaagse trip op het programma, waarbij we de fabrieken van LOWA en ORTLIEB bezoeken en een hele dag diverse outdooractiviteiten gaan ondernemen in Zuid-Duitsland. Om deze reden is ons bedrijf gesloten van 25 tot en met 27 april.

En zoals gezegd was deze mijlpaal in ons bestaan niet mogelijk zonder het vertrouwen van onze klanten en leveranciers en de steun van onze (sport)relaties. Afhankelijk van de overheidsmaatregelen die op dat moment gelden rondom Covid, willen wij graag aankomende zomer op een bijzondere manier ons jubileum "live" met elkaar vieren. Zodra wij hierover meer kunnen vertellen, maken wij dit bekend via de bekende digitale snelwegen.

Wij treden het nieuwe jaar in elk geval positief tegemoet en hopen er met z'n allen een feestelijk jubileumjaar van te kunnen maken!