Online sales meeting? Geen probleem voor deuter!

Green screen en een heuse deuter studio

Wie had vorig jaar gedacht dat we nog steeds in deze situatie zouden zitten? Gelukkig heeft deze ongewone situatie niet alleen ons, maar ook onze leveranciers gestimuleerd om creatief te denken en het beste van de situatie te maken. Internationale sales meetings, die voorheen zo vanzelfsprekend waren, vinden al een behoorlijk lange tijd niet meer fysiek plaats, maar online. In het digitale tijdperk waarin we leven hoeft dat echter geen probleem te zijn! Waar de eerste editie nog wat onwennig was, heeft deuter voor de derde internationale sales meeting alles uit de digitale kast gehaald! Kijk mee naar een ‘behind the scenes’ van de ISM FW 22/23.

Tijdens de afgelopen internationale sales meeting van deuter, die voor derde keer 100% digitaal werd georganiseerd, stond de nieuwe collectie voor FW 22/23 centraal. Deze collectie werd door de medewerkers van deuter voor een immens green screen gepresenteerd, dat later werd omgetoverd tot een echte deuter studio. Alle sales- en marketingmensen, die normaalgesproken de hele wereld overvliegen om bij de sales meeting aanwezig te zijn, konden nu vanaf hun eigen scherm, in hun eigen kantoor of huis, live meekijken. Op deze manier kon iedereen de nieuwste highlights en producten voor winter 2022-2023 ontdekken en op een professionele en veilige manier met elkaar communiceren.

Met haar creatieve en innovatieve online sales meeting laat deuter zien dat medewerkers en distributeurs nog steeds op een professionele manier met elkaar in contact kunnen komen, ongeacht in welk land iedereen is.