Progressief, extreem lichtgewicht en robuust

De nieuwe Squire 11 van Marker

Voor komende winter heeft Marker de bekende Squire 11 compleet nieuw ontworpen. Deze binding heeft een progressieve look en is speciaal ontworpen voor lichtgewicht, maar volledig gemotiveerde freeride en freestyle rookies. Wat er zo speciaal aan deze binding is? Je leest het hieronder!

Een sterk verbeterd, lichtgewicht Triple Pivot Light teenstuk is voorzien van een kenmerkende Ice Off Rail, waarmee je sneeuw en ijs eenvoudig van de zool van je skischoenen schraapt. Een state-of-the-art Hollow Linkage hiel reduceert de instapkracht met gemiddeld 35%, zelfs met GripWalk zolen. Alles bij elkaar is de Squire 11 compact en, ondanks de GripWalk compatibiliteit, slechts 24 millimeter hoog. Dit zorgt voor een direct gevoel en optimale controle van de ski.

AFD
Bindingen van Marker zijn uitgerust met een beweegbare AFD (anti friction device), die een nauwkeurige release ondersteunt, vrijwel niet gehinderd door vuil, sneeuw en ijs. Individuele aanpassing van de AFD aan het toepassingsgebied optimaliseert de functionaliteit, zowel tijdens het racen, voor kinderbindingen of voor skitours.

Laat de rebel in je los met de Squire 11 van Marker!