Mogelijke vertragingen van individuele Ortovox producten

Ortovox en partners werken hard aan logistieke oplossingen

Het is bijna niet te geloven hoe snel de tijd gaat, de winter staat alweer bijna voor de deur. Afgelopen 1,5 jaar is er ontzettend veel in de wereld gebeurd en deze gebeurtenissen hebben ook invloed op de outdoorbranche. Helaas hebben de ontregeling in de wereld van transport en logistiek en de diverse COVID uitbraken, resulterend in het sluiten van productiefaciliteiten in Azië, invloed op de productieschema’s van Ortovox. Daarom laten we je hierbij weten dat voor winter 2021-2022 verschillende individuele producten vertraging kunnen oplopen. Dit heeft te maken met diverse oorzaken, die allemaal met elkaar verbonden zijn.

Door de lockdowns afgelopen 1,5 jaar en terugkerende COVID uitbraken, hebben de meeste Aziatische producenten te maken met achterstanden, vertragingen en zelfs stilstand van de productie. Daar komt nog bij dat ook leveranciers van grondstoffen en de logistiekbranche problemen ondervinden. Dit alles heeft ook invloed op de productiefaciliteiten van Ortovox in Europa, die moeten wachten op onderdelen uit Azië. Een vrachtschip dat het Suezkanaal blokkeerde deed de rest…

Ortovox en haar producenten en logistieke partners doen hun best om zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te gaan en om alle orders op tijd te leveren. Indien je hier nog vragen over hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met je Ortovox vertegenwoordiger.