Huur de Lowa Experience Trailer...

en profileer jezelf als dé wandelspecialist in jouw regio

De LOWA Experience Trailer is er weer helemaal klaar voor om de hele Benelux door te rijden en de leukste wandelevenementen te bezoeken. Organiseer jij ook een wandelevenement en wil jij jezelf profileren als dé wandelspecialist in jouw regio? Overweeg dan zéker om de Lowa Experience Trailer te huren! Op de trailer staan connectie en interactie tussen LOWA en de wandelaar staan centraal: de bezoekers krijgen de gelegenheid om verschillende topmodellen van LOWA te testen én daarnaast op een leuke en interactieve manier kennis te maken met het merk.

Gekwalificeerde LOWA medewerkers voorzien de bezoekers van persoonlijk en deskundig advies over de testmodellen aan boord. Deze zijn speciaal geselecteerd voor lange afstandswandelingen op asfalt. Een geavanceerd uitleen- en registratiesysteem maakt het mogelijk dat de wandelaars direct, of na afloop van het evenement, het geteste model online kunnen bestellen.

Dus, staat het belang van de wandelaar tijdens jouw wandelevenement voorop? Wil je de betrokkenheid van je bezoekers vergroten en je evenement nog meer tot leven brengen? Aarzel niet langer en vul het reserveringsformulier in dat je vindt op de website van LOWA:
https://lowa.nl/vind-je-schoen/testcentra/nederland/lowa-experience-trailer-let Na ontvangst van je aanvraag stuurt de coördinator je alle benodigde informatie met betrekking tot het huren van de trailer.