Nieuws

Wij zoeken versterking voor ons magazijnteam!

Hey aanpakker! Ben jij een echte teamplayer, niet vies van fysiek werk en daag je jezelf uit om je prestaties steeds te verbeteren? Ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens, of wintersportgek? Of misschien een waterrat of andere sportliefhebber? Kom ons team dan versterken!

Ter uitbreiding van ons magazijnteam, gevestigd in Kerkrade, zijn wij namelijk per direct op zoek naar een: magazijnmedewerker (40 uur per week)!

Op zoek naar echte toegevoegde waarde voor jouw evenement?

Tijdens de Wandeldag die Het Nationaal Park de Hoge Veluwe in oktober voor de 17e keer organiseerde, konden wandelaars heerlijk genieten van het herfstige landschap, terwijl ze zich lieten informeren door de natuurgidsen die langs de diverse wandelroutes stonden. Voor LOWA, partner van Het Nationaal Park de Hoge Veluwe, was deze dag een perfecte kans om de wandelaars kennis te laten maken met het merk en hen het comfort van LOWA wandelschoenen persoonlijk te laten ervaren.

De LOWA Experience Trailer werd in alle vroegte geplaatst en de deuren waren nog niet open of de trailer werd al overspoeld met enthousiaste wandelaars! Ze hadden reeds vernomen dat LOWA op de Wandeldag aanwezig zou zijn en sommigen hadden daarom hun eigen wandelschoenen niet eens aangedaan of meegenomen. Het werd een drukke dag voor onze LOWA crew, vól met bijzondere ontmoetingen, interessante gesprekken en vrolijke momenten. Maar het gevoel te hebben dat je van betekenis hebt kunnen zijn voor je bezoekers is natuurlijk de grootste beloning na zo'n enerverende dag!

TCK Sports Group opnieuw ISO 14001:2015 gecertificeerd

Communiceren over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid is actueler dan ooit. Steeds meer organisaties erkennen het belang en de waarde van MVO-communicatie. Ook wij vinden het ontzettend belangrijk om ons milieumanagementsysteem te certificeren. Met dit certificaat kunnen wij aantonen dat wij er heel serieus werk van maken en ons maximaal inspannen om het goed te doen. We mogen dan ook met gepaste trots melden dat ons bedrijf het ISO 14001:2015 certificaat opnieuw heeft behaald!

Kun jij heel precies werken en ben je goed met cijfers?

Is Inkoop jouw vak? Kun je tegen een stootje? En ben je daarnaast ook nog een enthousiast outdoor mens, of wintersportgek? Of misschien een waterrat of andere sportliefhebber? Lees dan vooral verder, want dan hebben wij een interessante uitdaging voor je! Ter uitbreiding van ons inkoop team, gevestigd in Kerkrade, zijn wij op zoek naar een Sportieve Purchase Manager (fulltime) Geïnteresseerd? Lees dan verder voor meer informatie!

test