Kamperen in je eigen 6000 sterren hotel

ORTLIEB heeft alles wat je nodig hebt

6000, het aantal sterren dat je bij helder weer, waar ook ter wereld, aan de hemel ziet. Welk hotel kan dat evenaren? ORTLIEB heeft voor iedereen die liever in een hangmat slaapt, het gezellig maakt in een tent of in een camper overnacht, producten ontwikkeld die het kampeerleven makkelijker maken. Met de kampeerartikelen van ORTLIEB kun je je spullen overzichtelijk opbergen in je tent, kun je ongecompliceerd douchen onder een appelboom en maak je tijdens het kamperen de meest minimalistische keuken ter wereld. En dat allemaal 100% waterproof!

Folding Bowl – de reiniger
Of het nu gaat om de afwas of de was, om het opbergen van modderige schoenen of als je je goudvis mee wilt nemen op vakantie: de waterdichte vouwteil, verkrijgbaar in verschillende maten, is je beste vriend. Met deze handige vouwteil haal je eenvoudig schoon water of berg je je door regen nat en modderig geworden kleding op.

Dry-bags – de ordehouders
Waar ligt mijn zwembroek? Is dat nou vuile of schone was? En wie heeft mijn tandenborstel gezien? Orde houden tijdens het kamperen is een ware uitdaging. Vooral als het gaat om vuile en schone was uit elkaar te houden, natte sokken bij droge weg te houden en gevoelige elektronica waterdicht op te bergen. De ORTLIEB Dry-Bags zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar en helpen je orde in de kampeerchaos te houden.

Water-Sack – de badkamer voor onderweg
Douchen onder de sterrenhemel? Met de Water-Sack is dat geen probleem. Het vervoeren van water of de zak met één handbeweging en de Shower Valve ombouwen tot een mobiele campingdouche, beide zijn ontzettend eenvoudig. Wanneer je voor de zwarte zak kiest, wordt het water ook nog eens door de zon heerlijk opgewarmd. Voor echte avonturiers heeft ORTLIEB ook nog de Water-Bag, voor het extra lichtgewicht vervoeren van drinkwater (ook compatibel met gangbare systemen voor waterzuivering).