Zonder plastic, met vrolijke designs

Ontwikkeld in samenwerking met One Tree Planted: de SIGG Meridian Sumatra

Om een steentje bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van plastic, introduceerde SIGG dit jaar de nieuwe Meridian. Deze dubbelwandige roestvrij stalen drinkfles is namelijk volledig plasticvrij. De Meridian houdt je drinken urenlang aangenaam warm of heerlijk koud, zodat jij optimaal én met een goed gevoel kunt genieten van een drankje onderweg. Voor 2022 brengt SIGG de Meridian Sumatra uit, een drinkfles met dezelfde eigenschappen als de klassieke versie, maar dan met vrolijke designs gebaseerd op Sumatra én een mooi verhaal. Met elke fles die verkocht wordt, wordt namelijk een boom op Sumatra geplant. Met de SIGG Meridian Sumatra drink je dus niet alleen veilig en duurzaam, je draagt ook nog eens bij aan de herbebossing van dit mooie eiland!

De Meridian Sumatra is het perfecte accessoire voor iedereen die waarde hecht aan een modern, stijlvol en vrolijk design. De fles is dubbelwandig, vacuüm geïsoleerd en voorzien van een koperen coating aan de binnenkant. Hierdoor houdt deze fles, met een inhoud van 0,5 liter, je drinken maar liefst 13 uur warm of 24 uur koud.

De top is gemaakt van roestvrij staal en bamboe en de drinkopening heeft precies de juiste diameter voor een aangenaam drinkcomfort. De buitenkant heeft geen zichtbare lasnaden, waardoor vuil zich hierin niet kan ophopen. Zoals je van SIGG gewend bent, zijn alle gebruikte materialen vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en is de fles 100% lekvrij.

Met de Meridian Sumatra van SIGG maak jij een duurzaam statement!