Precies op tijd voor de zomer

De Total Clear ONE van SIGG

Veilig voor voedsel, zo licht als een veertje en met een fantastische look: Tritan is een materiaal dat bij ontwerpers over de hele wereld in de smaak valt. Het Zwitserse SIGG heeft een collectie flessen van dit materiaal op de markt gebracht die door en door overtuigt. Het basisidee achter de Total Clear One is simpel: laten we alle voordelen bundelen die een totaal verfrissende kick geven, zowel optisch als praktisch.

Glashelder
Het drinkplezier van zowel de 0,5 als de 0,75 liter versie is glashelder. Je kunt namelijk precies zien wat en hoeveel in de fles zit. Met het toevoegen van vers fruit en kruiden aan je water zijn de mogelijkheden voor verfrissende drankjes eindeloos.

Vullen, drinken en schoonmaken in een handomdraai
Praktisch gezien scoort de Total Clear One met de klassieke brede opening en de bewezen One top. De fles is met slechts één hand te gebruiken: een simpele druk op de knop is genoeg om de fles te openen en weer veilig te sluiten. De brede opening maakt schoonmaken eenvoudig, of je dat nu met de hand doet of de vaatwasser het werk laat doen.

De Total Clear One is perfect voor iedereen die waar dan ook zijn/haar dorst wilt lessen. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is compleet vrij van schadelijke stoffen, waaronder BPA.