Het geheim van pure smaak

Nieuw van SIGG: de Neso Cup

Wanneer ecologie aan de orde van de dag is, wordt een geweldig design vaak gedwongen om op de achtergrond te blijven. En als het de taak is om dranken warm of koel te houden, blijft de smaakbeleving vaak in de kou staan. De nieuwe Neso Cup van SIGG combineert al deze voordelen in één product en biedt op ingenieuze wijze het beste van alle werelden.

Ideaal voor warme en koude dranken
De nieuwe Neso Cup, verkrijgbaar met een inhoud van 0,3 en 0,4 liter, valt ten eerste op door de absolute smaakneutraliteit. Het concept achter deze cup heet ‘Pure Ceram’: een coating op zowel de binnen- als de buitenkant die het gevoel van een beker van keramiek geeft. Deze coating behoudt de natuurlijke smaak en aroma van alle warme en koude dranken, is bestand tegen zuren en zorgt voor een optimale drinkervaring.

Perfect voor onderweg
De isolerende werking van de Neso Cup laat niets te wensen over. Bij koude dranken komt er geen condens op de buitenkant en bij hete dranken zal je nooit je vingers verbranden. De vacuüm geïsoleerde, met koper gecoate beker doet goed z’n werk! De relatief kleine, maar toch ruime opening in het deksel is ook al zo ingenieus: de kans op knoeien is minimaal, zelfs tijdens het lopen. Je wilt niks anders meer, vooral niet als je je in het bruisende stadsleven begeeft!

Speciaal aanbevolen voor langdurig gebruik
Kies simpelweg je favoriete kleur en geniet van je favoriete drank met vrienden tijdens een picknick, een tuinfeest of tijdens je pauze in het park. Door wegwerpbekers te vermijden doe je ook nog iets goeds voor het milieu. De Neso Cup en het deksel zijn makkelijk schoon te maken, vaatwasser bestendig en gaan jaren mee.