De nieuwe Futura: gemaakt van gerecyclede materialen

Comfortabel én verantwoord genieten van de natuur

Ga jij graag naar buiten voor een ontspannen wandeling, maar weet je vaak niet waar je je spullen moet laten? deuter heeft de oplossing: de Futura serie! Deze rugzakken zijn comfortabel, bieden een ongeëvenaarde ventilatie en bovenop dat alles zijn ze ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen! Duurzaamheid en het gebruik van hulpbronnen verminderen is erg belangrijk voor deuter. Met de nieuwe Futura collectie laat het merk zien hoe het ook kan!

Alle nieuwe Futura rugzakken zijn gemaakt van een garen dat voor 50% gerecycled is, wat gelijkstaat aan 12% minder CO2 uitstoot. Het hoofdmateriaal is ook nog eens 100% bluesign® gecertificeerd. Bluesign® is ‘s werelds strengste standaard op het gebied van milieubescherming, beroepsveiligheid en consumentenbescherming in de textielindustrie. En net zoals alle deuter rugzakken, is ook de nieuwe Futura collectie volledig vrij van PFC.

Ook het rugsysteem van de Futura heeft een update gekregen. Het Aircomfort draagsysteem is voorzien van mesh in een nieuwe stijl, wat zorgt voor maximale ventilatie. Het resultaat is 25% minder transpiratie, wat weer zorgt voor een betere performance! Hierdoor is de rugzak met inhoud comfortabel te dragen.

De lichtgewicht, kleinere Futura modellen zijn voorzien van een grote opening met rits en ideaal voor een energieke wandeldag. De rugzak biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld je smartphone, drinkfles en picknickspullen, wandelstokken en extra kleding.

De deuter Futura rugzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waarbij het draagsysteem is aangepast aan de lading en de activiteit waarvoor de rugzak gemaakt is. Of het nu een dagtocht of een meerdaagse tocht is, deuter heeft zo voor elke activiteit een passende Futura!