Sneak peek fotoshoot deuter

Nieuwe sfeerbeelden binnenkort beschikbaar

In het afgelopen jaar zijn we met z'n allen veel meer gaan wandelen dan voorheen. Steeds vaker werden de wandelschoenen aangedaan om fit en gezond te blijven. Daarnaast gingen we ook massaal een ontspannen 'ommetje' maken tijdens een dag thuiswerken. Of op 'micro-avontuur', om leuke plekken dichtbij huis te ontdekken. Voor de langere wandeling heeft vrijwel iedere wandelaar een dagrugzak mee voor de belangrijkste bagage. Ter ondersteuning van de doorverkoop van deuter wandelrugzakken bij onze retailers in de Benelux, heeft het deuter Benelux team onlangs nieuwe sfeerbeelden geschoten op Nationaal Park De Hoge Veluwe (NL). Dit park vormt een herkenbare setting voor veel wandelfans in de Benelux en is dus ideaal voor het maken van prachtige foto's.

Deze sfeerbeelden kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als een mooie binnenkomer op websites, op productpagina's in webshops of aan de wand in de winkel. Het zijn beelden die bezoekers direct een goed beeld geven van de categorie waartoe de rugzakken behoren. Ook voor social media en overige communicatiedoeleinden zullen er ongetwijfeld mooie foto's tussen zitten.

De officiële beelden zullen vanaf de eerste week van juli beschikbaar worden gesteld in onze media database. Ga hiervoor naar de website tck-sports.nl, log in in de dealer portal en ga vervolgens naar Media Online, Zoeken in files, deuter, sfeerfoto's, 2021.