Beleef het Vierdaagsegevoel in 2021

LOWA hoofdsponsor van De Alternatieve Vierdaagse!

Stichting DE 4DAAGSE en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) leven mee met de duizenden wandelfans die ook dit jaar De Vierdaagse in Nijmegen niet kunnen lopen. Samen organiseren zij in samenwerking met sportmarketingbureau House of Sports daarom De Alternatieve Vierdaagse 2021. Wereldwijd is het mogelijk om vanuit een eigen gekozen locatie vier dagen lang hét Vierdaagsegevoel te beleven en een Alternatieve Vierdaagse-medaille te verdienen. Vanaf 10 mei kan je je registreren via www.alternatievevierdaagse.nl. LOWA is trotse hoofdsponsor van dit evenement.

De deelnemers lopen tijdens de Vierdaagseweek van 20-23 juli een zelfgekozen route van 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Ook deelnemers uit het buitenland kunnen zich inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse. Daarmee kan dus overal ter wereld deelgenomen worden en zo wordt De Alternatieve Vierdaagse dus ook een heus internationaal event. Deelname is gratis en voor een kleine bijdrage krijgen deelnemers hun welverdiende beloning thuisgestuurd.

Henny Sackers, voorzitter Stichting DE 4DAAGSE: “Ondanks de grote teleurstelling toonden ook dit jaar alle betrokkenen hun begrip voor het voor het tweede jaar op rij niet door kunnen gaan van de Vierdaagse. Dat we dit jaar wederom niet met 45.000 mensen in Nijmegen kunnen wandelen, laat ons echter niet stoppen. Met De Alternatieve Vierdaagse bieden we onze wandelaars in Nederland en over de hele wereld toch het Vierdaagsegevoel!”

Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN: “De ruim 20.000 deelnemers aan De Alternatieve Vierdaagse vorig jaar gaven ons een enorme boost om door te gaan met dit alternatief. Meer dan ooit staat wandelen in de aandacht en je kunt niet om de positieve bijwerkingen van het wandelen voor lichaam en geest heen. Dit jaar wandelen we weer alleen, maar toch samen, op verantwoorde wijze De Alternatieve Vierdaagse 2021.”

Vernieuwde app
De vernieuwde wandel app zal de gelopen route van deelnemers iedere dag volgen en registreren. Enkele dagen voorafgaande aan De Alternatieve Vierdaagse komt de update beschikbaar voor Android en iOS. Inschrijven voor De Alternatieve Vierdaagse kan via www.alternatievevierdaagse.nl.

Benieuwd naar de laatse updates? Houd de social media van LOWA in de gaten!