LEKI eigenaresse Waltraud Lenhart overleden

Een mooi mens is van ons heengegaan...

De eigenaresse en algemeen directrice van LEKI is op 17 april op 64-jarige leeftijd overleden na een kort, maar ernstig ziektebed. Waltraud Lenhart was erg geliefd. Ze stelde de belangen van haar klanten, partners en werknemers altijd voorop en toonde een grote maatschappelijke betrokkenheid met het steunen van jonge en gehandicapte atleten. Daarnaast hechtte ze bijzonder belang aan duurzaam ondernemen.

Nadat haar man Klaus was overleden door een crash met een stuntvliegtuig in 2012, nam ze zonder aarzelen de teugels van zijn bedrijf LEKI over. Door haar toekomstgerichte ondernemerschap wist ze, samen met een team van 350 internationale medewerkers, het merk LEKI in de altijd veranderende outdoor industrie ook internationaal op de kaart te zetten. LEKI is inmiddels wereldwijd bekend op het gebied van stokken voor skiën, nordic walking, langlaufen en skihandschoenen.

Waltraud Lenhart laat een stabiele organisatie achter met een ervaren managementteam en het bedrijf blijft gelukkig ook in de familie. Haar kinderen Friederike en Markus Lenhart zullen het bedrijf overnemen met Martin Rominger en Matthias Hatt als nieuwe algemeen directeuren (zie foto).

Wij zullen Frau Lenhart erg gaan missen en wensen haar familie en medewerkers veel sterkte en succes met het voortzetten van dit prachtige bedrijf.