Z-6S C een betrouwbare partner

Bij LOWA TASK-FORCE staan pasvorm, comfort en bescherming voorop

Mannen en vrouwen die professioneel zwaar werk verrichten, staan vele uren en weken op de been. Zij verdienen het om het allerbeste schoeisel te dragen. Hun dagelijkse activiteiten vergen namelijk een enorme fysieke inspanning en kunnen hen in extreme situaties plaatsen.

De bijzondere eisen die gebruikers aan hun werkkleding stellen, weerspiegelen grotendeels de kernwaarden waar LOWA al bijna 100 jaar voor staat: pasvorm, comfort, innovatie en kwaliteit. Maak kennis met de Z-6S C, de ideale schoen voor fast-roping missies.

Ideaal voor diverse missies: met de Z-6S C en de Z-6S Ws C, gemaakt met een speciale damesleest, heeft LOWA een zeer comfortabele schoen ontworpen die zowel stabiel als lichtgewicht is. De schoen is perfect afgestemd op gebruik op lastig terrein en marcheren met middelzware bepakking.

De LOWA Cross-Duty rubberen buitenzool heeft een diep profiel, voor een uitstekende grip op verschillende ondergronden en is speciaal geoptimaliseerd voor abseilen. De zool van dit model is antislip en de schoen is antistatisch. Daarnaast is de Z-6S bestand tegen olie, benzine en andere vormen van contactwarmte.

De MID-CUT schoen van stevig suède biedt optimale ondersteuning, en het duurzame PU-materiaal van de zool zorgt met verschillende hardheden voor een zeer goede demping en stabiliteit.

Zowel de Z-6S C als de damesversie Z-6S Ws C zijn goedgekeurd voor gebruik als werkschoenen volgens DIN EN ISO 20347: 2012. Code: O2 FO CI HI HRO SRA.