Met een goed gevoel op pad

Review deuter UP Stockholm

Wist je dat de rugzakken uit de UP collectie van deuter volledig zijn gemaakt van PET flessen? Per tas worden tussen de 35 en 40 0.5 liter flesjes gebruikt. Zo kun jij met een goed gevoel op pad! Via een actie in het Belgische magazine Far Out konden lezers zich opgeven om een rugzak uit de UP collectie te testen. Eva, een van de winnaars, heeft de UP Stockholm meegenomen naar…Gran Canaria! Hieronder lees je haar bevindingen over deze innovatieve rugzak.

‘Onze vliegreis naar Gran Canaria was de ideale gelegenheid om deze mooie en stijlvolle rugzak te testen. Het is een zeer handige, ruime rugzak, met voldoende compartimenten, er kon echt veel in! Door de verschillende compartimenten, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, had ik steeds orde in mijn rugzak en had ik een goed overzicht van waar mijn spullen zich bevonden. Heel handig is dat er binnenin een compartiment is voor een waterfles. Zo blijft je drinkfles altijd recht staan, mocht deze onverhoopt lekken. Er is ook een apart vak voor een tablet/laptop, wat mijn tablet beschermde tijdens het transport. Aan de voorkant heeft de rugzak nog een klein vakje, dat ideaal is om zaken in de stoppen waar je snel toegang tot moet hebben, bijvoorbeeld je paspoort of zonnecrème’, aldus Eva.

Eva vervolgt: ‘De UP Stockholm oogt stijlvol en is in mooie kleurencombinaties verkrijgbaar, maar is toch sportief. De heupband en borstband geven extra steun, wat ik goed kon gebruiken tijdens een wandeling. De schouderbanden en de rug zijn gevoerd, wat een aangenaam gevoel gaf. Dit maakt dat deze rugzak zowel een stadsrugzak als een outdoorrugzak is. Je kunt ‘m dus voor verschillende gelegenheden gebruiken’.

Eva geeft aan dat de ruime rugzak ook groot genoeg is om slippers en handdoeken in mee te nemen als je naar het zwembad of het strand gaat. En bestand tegen zand? Dat is de UP Stockholm ook!

‘Tijdens onze wandeling in de duinen stak er een kleine zandstorm op. De rugzak is vervaardigd uit goed materiaal en liet geen korrel zand door, al mijn spullen zaten dus goed beschermd in de rugzak’, aldus Eva.

Eva vertelt verder: ‘Als natuurliefhebber vind ik het ook een pluspunt dat deze rugzak gemaakt is van 100% gerecyclede PET flessen, dit vind ik heel belangrijk’.

Conclusie
‘Ik heb deze rugzak getest tijdens onze reis en ik ben er heel tevreden over. Ik ga hem ook gebruiken om te gaan werken, want de rugzak is ideaal om mijn laptop, drinkfles en lunch in te vervoeren. Ik kan deze rugzak zeker aanbevelen, het zal een goede aankoop zijn, want hij kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden’, aldus Eva.